Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,261 do 1,275 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Piotr
    Klucznik

Wszystkiego naj, kapitanko. Poza zdrowiem, szczesciem i spelnieniem marzen (przynajmniej jednego 😉 ), zycze Ci wiecej wolneg czasu. 😉

Pitmistrz
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego pani Kapitan.

Comm_Luke
    Uczestnik

Dołączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego 🙂

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

No to teraz ja podwojnie szefostwu znaczy sie Piotrowi i Lir wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ;P Aby nie braklo Wam nigdy usmiechu nawet wtedy gdy jak mi stuknie Wam trzeci krzyzyk ;P Pamietajcie mlodzi ludzie, zycie zaczyna sie po trzydziestce ;D

Liranna
    Uczestnik

Dziękuje bardzo wszystkim za życzenia !!!

Anonimowy
    Gość

Wprawdzie spóźnione ale szczere wszystkiego naj, aby załoga się lepiej sprawowała ;D

Liranna
    Uczestnik

Dziękuję !Załoga nawet jest grzeczna 😉

Piotr
    Klucznik

Powaznie? Ja nie zauwazylem. ;>

Liranna
    Uczestnik

Poważnie.. Do mnie załoga jest grzeczna bo zachodzą tobie za skórę. W końcu po to jest FO 😛

lszekg
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego R'Cer! Przesyła ci tylko dwie butelki romulańskeigo piwa. Za to przekazuję ci:900 stronnicowe wydanie "Logiki dla zaawansowanych"123 tomy "Logiki przez wieki"Raport "Ziemianie okiem Volkan" (ostatni raport Volkan przed włączeniem do federacji, z poprawką na rok 2160 oczywiście)oraz "Definicję życia, dostawania kota, psów, szczeniaków i poruszania się na kogutaach"

fluor
    Klucznik

Wszystkiego najlepszego R'Cer 🙂

Comm_Luke
    Uczestnik

Najlepszego i spełnienia marzeń i takie tam 🙂

Piotr
    Klucznik

No, zdazylem. 😉 R'Cer, wszystkiego dobrego z okazji urodzin. Jestes jednym z najstarszych w naszym gronie, ale nie przejmuj sie, ze przybyl Ci kolejny roczek. 😉 Starosc tez ma swoje plusy. Podobno. 😀

Anonimowy
    Gość

Dzięki wszystkim, a zwłaszcza szefowi, za życzenia. Lszekq, piwko wypijemy razem :D, a lektura przyjemna i pożyteczna. Może jestem "stary", ale jeszcze jary i 😈 potrafię pokazać ;). Wprawdzie tu i ówdzie siwizna, tu i ówdzie łysina wyłazi, ale jeszcze niejedno "młodym" moge pokazać. W każdym razie staram się. Jeszcze raz DZIĘKI wielkie!

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Nikt dzis jeszcze nie zauwazyl a urodzinki - ostatnie z 2 na przedzie (witamy w klubie ;P) obchodzi naczelna drona a raczej dron Slaska i okolic - drupi. Wszystkiego najlepszego - zyby Ci implanty nie powypadaly ;D a nanosondy mogly sie pobawic w towarzystwie "jasnego pelnego" jak najczesciej 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,261 do 1,275 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram