Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,231 do 1,245 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

Tak na boku; już wiem czemu w akademii panuje ożywiony handel Romulańskim Piwem.

Bo kadeci wiedzą co dla nich najlepsze 🙂

lszekg
    Uczestnik

Chyba nie, flota wie że nastolatkom nie może tego zakazać ;>.

Hemrod
    Uczestnik

Trochę spóźnione, ale też dołączam się do życzeń. 1500 lat!

Pitmistrz
    Uczestnik

Dzisiejszego dnia swoje 22 urodziny obchodzi Hemrod wszystkiego najlepszego.

fluor
    Klucznik

Wszystkiego najlepszego 🙂 I pozazdrościć, że w taki dzień jest akurat na konwencie 🙂

lszekg
    Uczestnik

I niech żyje nam... mnóstwo lat! Ponieważ z wielką trudnością udało mi się zdobyć dwie beczki romulańskiego piwka, przesyłam jedną z nich.

Hemrod
    Uczestnik

Wypada tylko podziękować i wznieść beczkę za wasze zdrowie 🙂

I. Thorne
    Uczestnik

Hemrod, rebeliancie, dyplomato i Mistrzu Gry.Długiej obecnosci na forum, udziału w bitwach, prowadzenia gier i grania. I czego tam jeszcze chcesz.

Piotr
    Klucznik

Ha! Udalo mi sie, jestem pierwszy. Gwyn, wszystkiego najlepszego, staruszku. ;> /me zapala swieczki na torcie - jedna, druga... piata... dziesiata... dwudziesta... uff, duzo ich. ;> No dobra, juz nie bede wredny 😉 - duzo zdrowia, Gwyn, i sukcesow w plywaniu. 😉 No i troche mniej pracy.

Slawek
    Moderator

Wszystkiego co najlepsze Gwyn, radości, szczęścia, dużo wolnego czasu i jeszcze raz pieniędzy.

lszekg
    Uczestnik

No to teraz targaj z powrotem te świeczki. Ja tu tylko przelotem życzę wielkiego narybku, dużo szczęścia i by ci nie zabrakło napojów bezalkoholowych. Bo przecież w taką okazję trzeba iść na rybki ;)A co do bezalkoholowych mówię wam: Może i morze złota Saharę zaleje, Ale później, Wyschnie,Tak,Że się jutro w łóżko zlejesz.Wierszyk "Nocne pragnienie"

Pitmistrz
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego /me taszczy beczka piwa

I. Thorne
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego i kufel prawdziwego romulańskiego piwa od zielonego dla zielonego.

Piotr
    Klucznik

A Gwyn przeciez nie zielony. 😉 On w plamki. ;>

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Dziekuje serdecznie za zyczenia i witam po dosc dlugiej przerwie spowodowanej nawalem pracy 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,231 do 1,245 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram