Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,216 do 1,230 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Cóż to za piękny wiek 😉 Wszystkiego najlepszego, jak najmniej pracy i najwięcej pieniędzy, doskonałego natchnienia do pisania i ateistycznego komfortu życia 🙂

Piotr
    Klucznik

Wszystkiego najlepszego dla najbardziej pracowitego redaktora Pathfindera. Obys z wiekiem pisal jeszcze lepiej. 😉

lszekg
    Uczestnik

Wszystkiego dobrego Zarathos z powodu braku latinum (I. Thorne dorwę cię. I niezamęczaj tak mojej postaci) dołączam coś innego. Na zdrowie!

Dołączona grafika

Hemrod
    Uczestnik

Zarathos dołączam się do wszystkich powyższych życzeń 🙂 Można tobie tylko zaśpiewać, zmienioną lekko piosenkę pewnego serialu 😀 "Trzydzieści lat minęło, jak jeden dzień; jak jeden dzień" ... :)A od siebie życzę ci szczęścia, bo marynarze z Kurska zdrowie mieli, ale szczęścia im zabrakło 🙂

Zarathos
    Uczestnik

Cóż, nie lubię urodzin (co to za przyjemność wiedzieć, że już rok bliżej do jesionki?), ale wszystkim dziękuję za życzenia.

lszekg
    Uczestnik

Ja życzę wszelkiego dobrego panu Fercart. Tak więc dobrego najlepszego i wszystkiego trekowego

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Pitmistrz
    Uczestnik

Ja też dokładam coś od siebie wszystkiego najlepszego.

Pitmistrz
    Uczestnik

Wybaczcie że post pod postem ale wypada złożyć życzenia dla Vashara który dzisiaj obchodzi swoje urodziny wszystkiego najlepszego.

Pitmistrz
    Uczestnik

Dzisiaj urodziny obchodzi Krusty.Wszystkiego najlepszego.

lszekg
    Uczestnik

Najlepszego Krusty

fluor
    Klucznik

Wszystkiego najlepszego dla Arielki, niech jej gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie 😉

lszekg
    Uczestnik

...Nigdy nie zagaśnie! A kto z nami nie wypije niech się pod stół skryje!Dołączam się do życzeń. Najlepszego!

Pitmistrz
    Uczestnik

Dzisiaj 17 urodziny obchodzi Lszekq wszystkiego najlepszego.

I. Thorne
    Uczestnik

Też dołączam się do życzeń dla Lszekqa.Bys sprawnie i szybko dotarł do osiemnastki i zakończenia nauki. Tylko matura i będzie z górki.Jako, że jest jeszcze niepełnoletni wznoszę toast bezalkoholową wersją romulańskiego piwa (wstrętna federacyjna podróbka składająca się z wody i niebieskiego barwnika ble... powinni tego zakazać 😀 )

lszekg
    Uczestnik

Dzięki za życzenia ;>. (Tak na boku; już wiem czemu w akademii panuje ożywiony handel Romulańskim Piwem. ;))

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,216 do 1,230 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram