Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,201 do 1,215 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Naaaajlepszego 🙂

Gosiek
    Uczestnik

Za wszystkie życzenia bardzo dziękuję, za bloodwine też, dobrze, że udało mi się po takiej jego ilości rano wstać bez problemów. ;)@ Piotr - jaki znów sędziwy? ;> Ja młoda jeszcze jestem. 😛

Pitmistrz
    Uczestnik

JA dołączam spóźnione ale szczere życzenia. 😀

Gosiek
    Uczestnik

A dziś śpiewamy chóralnie kardasjańskie "sto lat" dla Toma. :] Wszystkiego najlepszego Kardachu!

Piotr
    Klucznik

Tom, wszystkiego najlepszego. Niech Ci lyzka nie zardzewieje. ;>

Pitmistrz
    Uczestnik

Wszystkiego dobrego i dużo kanaru w barku życzę.

lszekg
    Uczestnik

Wszelkiego Najlepszego życzę! Chociaż nie wiem kogo chcecie teraz zabić to i tak powodzenia w wykonywaniu tego celu.

Tom
    Uczestnik

tenkju ;>

lszekg
    Uczestnik

Wszelkiego najlepszego dla pana Reydena życzę! I jeszcze na boku nie bądź taki zgryźliwy!

Pitmistrz
    Uczestnik

NAj naj od pijanego Klingona trochę krwawego wina też się znajdzie na twoje święto.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

lszekg
    Uczestnik

Na zdrówko pijaku jeden! 😉

Liranna
    Uczestnik

Wszystkiego Najlepszego !!!

Piotr
    Klucznik

Reyden, wszystkiego najlepszego, staruszku. ;> Nie mowie, ze Twoj wiek jest sedziwy, ale jestes z nami od poczatku, a to nie kazdemu sie udalo. 😉

I. Thorne
    Uczestnik

Trochę spóźnione życzenia dla naszego Reydenka, który myśli taktycznie i nie jest ułanem.Oby nasza armia miała takicj dowódców!

Pitmistrz
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Zary.Jako że tym razem się nie spóźniłem podsyłam 2 beczułki sam wiesz czego. 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,201 do 1,215 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram