Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,186 do 1,200 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • J.L.Picard
    Uczestnik

Ja również życzę.

Liranna
    Uczestnik

Coen: Wszystkiego najlepszego !!!

Hemrod
    Uczestnik

Przyłączam się do życzeń Coen. Wszystkiego najlepszego ... dużej ilości sukcesów 😉

Piotr
    Klucznik

Coen, to juz 23? Starzejesz sie. 😉 Wszystkiego najlepszego z tej okazji, oby jak najdluzej Ci wlosy nie siwialy i betleH nie rdzewial. 🙂 Qapla'!

Pitmistrz
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego abyś pokonał wszystkich swoich wrogów a później zaprosił nas na świętowanie. Qapla'

fluor
    Klucznik

Siwizna to chyba nobilitacja dla wojownika 😉 Tak czy inaczej, wszelkiego najlepszego. reH tajlIj jejjaj

Gosiek
    Uczestnik

Coen - hucznej imprezy urodzinowej przy beczce bloodwine, wielu wygranych bitew - nie tylko tych trekowych i po prostu dużo szczęścia w codziennym życiu.

Tom
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego ;>

Coen
    Uczestnik

Ano, 23 lata już mnie po świecie nosi. Siwizna też się już pojawia;) Dziękuje serdecznie za życzenia wszystkim co pamiętali jak i tym co również nie zapomnieli a się tu nie wpisali. Zaszczyt to dla mnie

J.L.Picard
    Uczestnik

Spóźnione ale szczere wszyskiego najlepszego!!

Tom
    Uczestnik

Dziś Gosia obchodzi swoje urodziny, więc wszystkiego najlepszego ;>

lszekg
    Uczestnik

Dołączam się do życzeń (jak narazie bez prezentu ale się "dorobi" ;>) A teraz na poważnie wszystkiego dobrego i najlepszego w dniu urodzin

Coen
    Uczestnik

I ja dołączam się do życzeń:) Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń:)

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Gosiu najlepszego z okazji urodzin 😉 Wiecej czasu wolnego i mniej upierdliwych zajec w pracy no i oczywiscie hektolitrow bloodwine przy okazji swietowania 😉

Piotr
    Klucznik

Cos takiego, Klingonki jednak osiagaja sedziwy wiek. ;> Wszystkiego najlepszego, Gosiu, wliczając w to pare beczulek bloodwine. 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,186 do 1,200 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram