Thorne, czyli za bombę będę musiał Ci jeszcze dopłacić?
Nie, bomby z zasady dołączamy gratis, ale tym razem uznaliśmy, że brak bomby wywoła większe zamieszanie w szeregach Federacji (wiesz "Dlaczego mu nie podesłali? Pewnie coś się za tym kryje!) 😀
Corvus, z okazji urodzin wszystkiego najlepszego. Wielu udanych projektów, wiele zapału i wielu chętnych widzów/czytających a przede wszystkim życzę Ci jak największej liczby osiągnięć mój szpiczastouchy kolego 😉
Hmm..kolejny Romulanin i kolejne 25 wiosen?:) Thorne, czy Ty i Corvus to nie przypadkiem jakieś bliźniaki?:PTak czy siak, wszystkiego najlepszego kolego, jak najwięcej zapału do pracy, udanych projektów i szczęscia w życiu zawodowym oraz prywatnym.Najlepszego 🙂
Może się wkopię ale chciałbym złożyć życzenia naszemu "Kochanemu" moderatorowi, może nie kochanemu ale ulubionemu ;D. Fora RPG i PBF są świetne! Tak więc I. Thorne życzę ci wszystkiego najtrekowszego i najlepszego, świetnych pomysłów i udanej moderacji :> . I oczywiście:
Wszystkiego najlepszego Romulaku :> może wywiad Federacji, nie porwie cię w tym roku ;). No i wysyłamy tobie butelki wina 😀 (tak, żeby twoi zrobili się podejrzliwi)
I'Thorne czas i na ciebie przyszedł iż 25 wiosen skończyłeś a więc najlepszego, głowy zawsze pełnej pomysłów i zdrowia do ogarnięcia tej całości a przede wszystkim szczęścia i 100 lat na TSSie.
Dziękuje wszystkim za życzenia.PS. Bliźniakiem Corvusa nie jestem, zapewniam. Jeszcze parę dni temu wspomnianie o czymś takim byłoby ścigane przez prokuraturę, ale na szczęście teraz już nie 🙂
Dzisiaj z kolei chciałem uczcić urodziny naszego ambasadora z forum Orion Tok'Ra, który zaszczycił nas dołączając do wąskiego grona autorów opowiadań FF osadzonych w realiach Star Treka. Katharn z okazji urodzin wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia zapału i radości. Oby nigdy nie brakło Ci pomysłów i czasu na ich realizacje 🙂
Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,171 do 1,185 (z 1,596 w sumie)