Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,156 do 1,170 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Wolf
    Uczestnik

Dziękuje za życzenia. Tylko dodam że nikt nigdy nie powiedział że nauką nie można wojować, ale to byłaby już nie ta sama nauka.

Coen
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego kolego. Obyśmy jeszcze mieli okazje spotkać się na jakichś bitwach...może nawet po tej samej stronie;)

Anonimowy
    Gość

Wszystkiego najlepszego Wolf z okazji 25 urodzin !!! Wielu owocnych bitew RPG na TSS 🙂

J.L.Picard
    Uczestnik

Równie szczere co spóźnione życzenia - WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO!!!

Pitmistrz
    Uczestnik

Oczywiście ja też składam życzenia jak zwykle trochę spóźnione 🙂 tak to jest z barkiem czasu życzę ci abyś ty nie miał takich problemów.

Piotr
    Klucznik

Wszystkiego najlepszego dla naszego blekitnolicego czlonka zalogi - Fluor, zycze Ci umiarkowanego splatania czulkow na urodzinowej imprezie. 😉

J.L.Picard
    Uczestnik

Wszystkiego niebieskiego!

Coen
    Uczestnik

Z całego serca dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego Fluor, trzymaj się ciepło 🙂

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Fluorze i ode mnie najlepsze zyczenia z okazji urodzin. Wszystkiego co najlepsze, zeby Ci blekit nigdy nie wyblakl :D. No i oczywiscie jak najwiecej czasu na treka 😉

Hemrod
    Uczestnik

W dniu twoich urodzin Fluorze;Niechaj słoneczko świeci na dworze;Niechaj oświetla te dobre drogi;Dając ci choć trochę przestrogi;Niech uśmiech zawsze na twarzy twej gości; Szczęścia on znakiem i wielkiej radości;Więc dawaj tą radość wszystkim wkoło; Niech i innym będzie wesoło Pozdrawiam Fluorze -> powiedz co myślisz o wierszyku 😉

Gosiek
    Uczestnik

fluor - wszystkiego niebieskiego, zawsze i wszędzie. 😀

O`mus
    Uczestnik

Zdrowia, szczęścia, pomyślności, z resztą sam wiesz jak to ma iść :D:P:D

Slawek
    Moderator

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Fluor.

fluor
    Klucznik

Dziękuję wszystkim za dobre życzenia i wierszyki, jestem naprawdę podbudowany 🙂 Co do imprezy urodzinowej... dopadł mnie jeden z tych ziemskich wirusów i chwilowo wracam do zdrowia, więc w tym roku jest wyjątkowo spokojnie 😉

I. Thorne
    Uczestnik

Ja z lekka spóźniony dosyłam skrzynkę romulańskiego piwa (nawet się kolorkiem dopasowało do solenizanta).Tym razem nie dołączam bomby gratis 😛

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,156 do 1,170 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram