Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,111 do 1,125 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Barusz
    Uczestnik

Wszystkiego Najlepszego! :DO qrde, ale Wy jesteście młodzi... 😉

Piotr
    Klucznik

Nie uogolniaj, Barusz. ;>

Wszystkiego najlepszego wiernemu żołnierzowi Mobile Infantry Pitmistrzowi vel. M.I. Picio w imieniu całego Sztabu Naczelnego Wodza życzy sam Naczelny Wódz Marszałek Małecki.Tak trzymać.

Pitmistrz
    Uczestnik

Bardzo dziękuje za życzenia mam nadzieję że się spełnią. 😀

Liranna
    Uczestnik

Mimo, że nie przyznaje sie do tego, ale ma dziś swoje urodziny nasz Główny Inżynier.Omega: Życzę Ci wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia i wytrwałości w dążeniu do celu. :)Niech ta złota myśl, co prawda nie moja, ale oddająca tak dużo będzie ci drogowskazem.Życie jest krótkie, jak sen majowy. I pędzi wciąż naprzód, jak strzała. Dla nas jest ono tylko jedną chwilą - nie pozwól, by się ta chwila zmarnowała.

Piotr
    Klucznik

Ja tez zycze wytrwalosci - w pracy z takim jednym czepialskim FO. 😉 I jak najczystszego bimb... znaczy plazmy w maszynowni. ;>Wszystkiego najlepszego, Omega.

Pitmistrz
    Uczestnik

Także się przyłącze do życzeń nie umiem pisać długich tekstów więc powiem prosto WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.

Tom
    Uczestnik

I ja dolaczam sie do zyczen. Wszystkiego najlepszego 😉

W ramach giftu ;>

Dołączona grafika

I. Thorne
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego i skończenia (kiedyś) stronki TSS.

OmegaOne
    Uczestnik

Serdecznie dziękuję wszystkim za życzenia, pamięć ;D no i gift 😆

Gosiek
    Uczestnik

Ugh... znów się nie wyrobiłam przed północą. 😉 Wszystkiego najlepszego Omegu, a zwłaszcza dalszych sukcesów w maszynowni (nie tylko tych informatycznych). 😛

OmegaOne
    Uczestnik

Dziękuję za życzenia Gosiu ;>

Liranna
    Uczestnik

Drupi: wszystkiego najlepszego !!!

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Ehh a myslalem ze bede pierwszy ;> Drupi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin - i teraz juz moge smialo powiedziec ze tez jestes stary ;D

Pitmistrz
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,111 do 1,125 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram