Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,096 do 1,110 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Piotr
    Klucznik

Kilka minut spoznione, bo sie nie wyrobilem (pracoholizm to jednak zla rzecz ;P ), ale szczere - wszystkiego dobrego dla kapitanki Latynos. ;P Tak jest, Latynos, nie Liranny - jak obiecalem, starego nicka nie przestane uzywac. ;D Zdrowia, pogody ducha i wiecej wolnego czasu.

Pitmistrz
    Uczestnik

Spoznione ale szczere zyczenia dla naszej Pani kapitan.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

I ja dolaczam sie spozniony do urodzinowych zyczen dla naszej kapitan. Wszystkiego co sobie wymarzylas, usmiechu kazdego dnia i wielu slonecznych chwil 😉

Liranna
    Uczestnik

Dziękuję Wam za życzenia. Całuski dla Was :*

Unicorn
    Uczestnik

Boni: WSZYSTKIEGO NAJ! 😉

Piotr
    Klucznik

I ja Ci skladam zyczenia, Boni - szystkiego najlepszego, zdrowia i powodzenia w zyciu. Wpadnij czasem na IRC. 😉

EMH Mark IX
    Uczestnik

Boni - stary druhu :lol:Wszystkiego czego tam sobie życzysz 🙂

Bonifacius
    Uczestnik

Dziękuję 😥 aż ryczeć się chce kiedy nie można z Wami pohasać po tej części wyobraźni, która odpowiada za Star Trek. Bardzo dziękuję.

fluor
    Klucznik

Wszystkiego najlepszego Boni 🙂 Przepraszam, ze spoznione.

Pitmistrz
    Uczestnik

Trochę spóźnione ale szczere życzenia dla naszego solenizanta.W przyszłym roku napiszę z wyprzedzeniem. 🙂

Piotr
    Klucznik

Prawdopodobnie spotka mnie za to cos zlego... a moze dobrego? 🙂 Coz, zaryzykuje. ;> Dzis swietuje BeneGesserit. :)Zdrowia, szczescia i mniej czepialskiego FO. ;P A reszta zyczen na privi. ;>/me idzie po Romulan Ale.

Piotr
    Klucznik

Pitmistrz, jeden z bardziej aktywnych forumowiczow, dzis swietuje. Zdrowia, szczescia w zyciu i jak najwiecej dobrych postow. Twoje zdrowie. 😉

Hemrod
    Uczestnik

Pitmistrz wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Spełnienie wszelkich marzeń , Bird of Praya pod witrażem i bat'leha na okazję 😀 (dobra rymy mi trochę nie wyszły :D) Wzniosę toast za twoje zdrowie (szkocką, bo jak to Scotty mówił, reszta to mleczko :D)

Anonimowy
    Gość

Wszystkiego najlepszego z okazji 17 urodzin Pitmistrz. 🙂 Hektolitrów krwawego wina i posiadania conajmniej własnego Rottarana. :]

I. Thorne
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Pitmistrz. Piję za twe zdrowie (bo sam jeszcze pić nie możesz :> ) i obyś spełniło się marzenie każdego Ferengi - własny układ gwiezdny i implanty zwiększające uszy 😛

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,096 do 1,110 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram