Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Mesa › Urodzinki
Dzisiaj urodziny obchodzi izbkp a jako że mieszkamy w tym samym mieście wypada złożyć życzenia.A więc wszystkiego najlepszego.
Zyczenia wielu trekowych niespodzianek dla Istoty Zamieszkującej Bajorański Korytarz Podprzestrzenny :>
Spoznione o kilka minut, ale szczere - Kezu, wszystkiego najlepszego. Wielu afer i okazji do wichrzenia. ;)Edit: pomylka, zle spojrzalem w kalendarz. Nie spoznione. ;>
Wszystkiego najlepszego wszystkim Solenizantom !!!
Dzis urodzinki obchodzi nasz niesforny hologram pokladowy - EMH. Doktorku wszystkiego najlepszego, zeby Ci emitery nie pordzewialy a matryca wytrzymala wybryki holotemperamentu ;D
Dołanczam się do życzeń i życzę abyś się uszkodził sobie przenośnego emitera bo życie w ambulatorium może być nudne.
A tak na serio to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Dzisiaj urodziny obchodzą O'mus i Barusz dlatego z tej okazji wszystkiego najlepszego.
Barusz, O'mus, wszystkiego dobrego z okazji urodzin. I niestety spoznione zyczenia dla gadatliwego EMH - wybacz, ze sie zagapilem. 😉
Dziękuje wszystki serdecznie za życzenia... oj no i już jestem stary 🙁 :D:P:D
Jako ze dzien sie jeszcze nei skonczyl, to i ode mnie wszystkiego najlepszego 😉
Dzien sie juz co prawda skonczyl, ale chyba jeszcze nie jest za pozno na spoznione zyczenia :)O'mus - wszystkiego co najlepsze 🙂
O'mus, czy Ty w ogóle zdajesz sobie sprawę z tego jak młody jesteś? ;)Dzięki za życzonka 😀
Ponownie dziękuje za życzenia 😛 A co do młodości, to zawsze mimo wszystko przeskok w nową dziesiątke 😀
Wszystkiego najlepszego dla naszej słodkiej romulańskiej Arielki 🙂
Dołączę się do życzeń.Zdrowia szczęścia pomyślności dużo kasy i radości.
Nazwa użytkownika lub adres e-mail
Hasło
Zapamiętaj mnie