Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 991 do 1,005 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • tomjag
    Uczestnik

I ja również chce Ci życzyć - dużo zdrówka, powodzenia we wszelkich Twoich poczynaniach -wszystkiego najlepszego :bukiet:

Coen
    Uczestnik

I ja, jeśli można dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego:)

Gosiek
    Uczestnik

Serdecznie Wam wszystkim dziękuję za życzenia. ;] ありがとう、

Romulanka
    Uczestnik

Z lekkim opoznieniem...Wszystkiego najlepszego i duzo szczescia :bukiet:

Unicorn
    Uczestnik

No tak jak zwykle jestem spóźnionaAle i tak:NAJSZCZERSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI ŚWIĘTA!!!!! :))

Piotr
    Klucznik

A dzis kolejna impreza urodzinowa - ach ten grudzien. ;> Tom, wszystkiego najlepszego. Dobrych ukladow z Kasta Obsydianowa i ostroznie z Canar. 😉

Dalek
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Tom, organów na własność (lub chociaż do nieprzerwanego użytkowania) i powodzenia w styczniowej sesji ;).

Pitmistrz
    Uczestnik

Gosiu spóźnione ale szczere życzenia . Życzę ci abyś przeżyła wiele chwalebnych bitew.***Tom wszystkiego naj naj przynajmniej się nie spóźniłem. :DŻyczę ci zamieszkania w krainie canarem płynącej.

Tom
    Uczestnik

Dziekuje za zyczenia i za pamiec ;)Jednoczesnie zycze mattikowi wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin 🙂

Gosiek
    Uczestnik

Jeszcze ja, jeszcze ja! 😀 Tom - wszystkiego NAJ, stu lat muzykowania, wielu przyjaciół i żebyś zawsze miał butelkę dobrego canar pod ręką.

Tom
    Uczestnik

Dzieki Gosiu 😉

Piotr
    Klucznik

Przez te nasze zyczenia Tom wpadnie w jakis canaroholizm. ;>Mattik! Chyba dawno Cie tu nie bylo, ale nie zostales zapomniany. 😉 Wszystkiego dobrego w osiemnaste urodziny - zycze Ci duzo rozwagi w doroslym zyciu.Zyczenia spoznione, ale wariujacy net nie dal wejsc na forum. 🙂

mattik
    Uczestnik

Wielkie dzięki Piotr, za pamięć 🙂 No i baaardzo spóźnione, ale...Wszystkiego najlepszego Gosiek i Tom 🙂

Piotr
    Klucznik

A dzis swietuje Ivan. Ostatnio chyba rzadziej tu zagladasz ale pewnie to przeczytasz, wiec... wszystkiego dobrego. 😉

Liranna
    Uczestnik

Ivan: Wszystkiego Najlepszego !!!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 991 do 1,005 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram