Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 976 do 990 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Gosiek
    Uczestnik

Moje też trochę spóźnione, ale szczere - wszystkiego dobrego, żyj chwalebnie i zgiń w walce, jak na Klingona przystało. :]

Coen
    Uczestnik

Raz jeszcze - szczerze dziękuje:)

Kronos
    Uczestnik

Coen wszystkiego naj :ik: i żeby dobry humor cię nigdy nie opuszczał 🙂

I. Thorne
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego dla CoBraha - często znikającego agenta Dominium.Z prezencie daje kilo najlepszej jakości Ketracelu Białego prosto z kwadrantu gamma.

Kaleh
    Uczestnik

Sto Lat Cobrahovic!!! :>

Romulanka
    Uczestnik

Zdrowka, szczescia i wszelakiej pomyslnosci! :bukiet:

Piotr
    Klucznik

Co to ja chcialem... A tak... 😉 Wszystkiego najlepszego dla naszej najgrozniejszej (jak dla kogo ;> ) Klingonki w zalodze. Gosiu, ostrego betleha i wielu (nie)chetnych do sciecia. ;D A tak powazniej to duzo zdrowia i mniej pracy.To ja wracam na mostek, bo Romulan Ale wietrzeje. ;>

Tom
    Uczestnik

Ja sie dolaczam do zyczen. Gosiu, wszystkiego najlepszego 🙂

W prezencie :>

Dołączona grafika

I. Thorne
    Uczestnik

Tom, jak mogłeś. Ale wtopa z tym Ale :>My się Klingonów nie boimy, ale na wszelki wypadek składamy najlepsze życzenia.

Corvus
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Gosiu, rzyczy jedyne prawdziwe 😀 imperium 😀 .

Dalek
    Uczestnik

KlH'BLhw lah KogA ;P

czyli wszystkiwego najlepszego w Język Cthulu 😉

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Gosiu wszystkiego najlepszego 😉 Wiekszej ilosci wolnego czasu i jak najmniejszej ilosci zmartwien. No i oczywiscie wielu chwalebnych bitew ;D

Vashar
    Uczestnik

Gosiu :bukiet:Wszystkiego najlepszego, wielu szczesliwych chwil spedzanych przy okazji realizacji najskrytszych marzen :)Wielokrotnego przecierania kolejnych gorskich szlakow i uwieczniania najdoskonalszych momentow zycia na fotografiach 🙂

fluor
    Klucznik

Wszystkiego najlepszego i zeby dobrze sie wiodlo 🙂 Powodzenia w zwiedzaniu meskich szczytow, bo jak stwierdzila Ashka na naszym ostatnim spotkaniu, na zenskim szczycie nic nie ma 😉 Mowa oczywiscie o wspinaczce gorskiej 😀

Liranna
    Uczestnik

Gosiu: Wszystkiego najlepszego !!!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 976 do 990 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram