Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 961 do 975 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Piotr
    Klucznik

Kilka minut po czasie, ale mam nadzieje, nie za pozno. Tazman, gdziekolwiek jestes, wszystkiego dobrego z okazji urodzin. Wroc do nas kiedys. 😉

fluor
    Klucznik

Maciek, wszystkiego najlepszego i jak najszybszego powrotu do akcji.Taz, powodzenia, tak jak podczas slawetnego juz sparingu z pania kapitan 😉

J.L.Picard
    Uczestnik

Wszystkiego naj.

Anonimowy
    Gość

Wszystkiego najlepszego Eric i Tazman z okazji urodzin. 😀

I. Thorne
    Uczestnik

Z okazji urodzin życzę ci Coen, abyś dostał zestaw prawdziwego Klingona czyli bat'leth, mek'leth i d'tang. Oczywiście cysterna krwawego wina gratis.PS. Strzeż się Romulan rozdających darmowe prezenty :>

Unicorn
    Uczestnik

WSZYSTKIEGO NAJ! po prostu 😉

Piotr
    Klucznik

;>Wszystkiego najlepszego, Coen, Wielu wspanialych bitew i duzo dobrego bloodwine lub... soku ze sliwek. 😉

Liranna
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Coen !!!!

Tom
    Uczestnik

Ode mnie tez wszystkiego najlepszego 😉

Coen
    Uczestnik

Dziękuję serdecznie wszystkim za dotychczasowe życzenia, w szczególności zaś za pamięć:) Jeśli kiedyś czas Wam pozwoli to zapraszam do Tarnowskiego Autonomicznego Regionu Umocnionego podległego Imperium Klingońskiemu. Dzięki rozbudowie kontaktów z tubylcami udało mi się zabezpieczyć kantynę gdzie w razie potrzeby po przystępnych cenach skosztować będzie można zarówno miejscowej odmiany romulańskiego piwa (i to zarówno błękitnej jak i zielonej odmiany!) jak i autorskiej wersji Krwawego Wina. Autorskiej niestety, dlatego iż zwierzęta, z których pozyskuje się na nie krew w Imperium nie zaadoptowały się do tutejszych warunków mimo usilnych prób...W każdym razie, jeśli będzie kiedyś okazja to zapraszam...tylko uprzedźcie wcześniej;)

Zeal
    Uczestnik

Coen, Coen, Coen... Jak mogłeś... Przecież dzisiaj się jeszcze nie skończyło! No. Tak więc...

Zdrowia, szczęścia, pomyślności, powodzenia w projektach - tak obecnych jak i przyszłych, utrzymania formy w wymyślaniu nowych światów oraz cierpliwości, życzymy Ci oboje 🙂

A tak poza tym - wszystkiego najlepszego. 😀

Pitmistrz
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego dal mojego pierwszego MG.Życzę ci wielu chwalebnych bitew a także abyś zapisał się w historii imperium a pod koniec swoich dni poszedł do StoVoKor( za jakieś 100 lat po wielkiej bitwie)

O`mus
    Uczestnik

To i odemnie wszystkiego najlepszego. Dużo wszystkiego czego sobie życzysz, oraz dużo więcej tego samego 😀 :D:P:D

Coen
    Uczestnik

Spokojnie śpiący kapralu:) Dziękować umiem często jak jest, za co:) W związku z tym dziękuje teraz wszystkim naraz i każdemu z osobna za jego życzenia i pamięć. Szczerze powiem, że nie oczekiwałem, iż tyle osób będzie o moich urodzinach pamiętać:)Dlatego raz jeszcze – dzięki

Corvus
    Uczestnik

Troche spóżnione, ale wszystko najlepszego Coen!!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 961 do 975 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram