Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 946 do 960 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Vashar
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Corvusie... przede wszystkim wszystkiego zielonego ;>

Liranna
    Uczestnik

Zdrowia, szczęścia, pomyslności. Wszystkiego Najlepszego !!!

Vashar
    Uczestnik

Dzis urodziny obchodzi I.Thorne, ktoremu zycze wszystkiego najlepszego, duzo rozr(g)ywek ccg i rpg... takze tych trekowych oraz wielu sukcesow w zyciu osobistym ;>

Pitmistrz
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego dla mojego MG. Zdrowia szczęścia pomyślności i tak dalej a przede wszystkim aby życie dobrze ci sie układało.

OmegaOne
    Uczestnik

Wolf: Zdrowia, szczęścia, pomyślności i wszelkiej radości, spełnienia marzeń, pogody ducha, powodzenia w przyszłych planach. Wszystkiego naj ode mnie i od Liranny (aktualnie na wyjeździe prosiła żeby i w Jej imieniu złożyć życzenia)

fluor
    Klucznik

Wszystkiego najlepszego i jak najlepszych ukladow z Pania Doktor 😉 100 lat 🙂

J.L.Picard
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego.

Unicorn
    Uczestnik

Spóźnione, ale szczere życzenia 😉 Obyś żył jak najdłużej w szczęściu i zdrowiu! WSZYSTKIEGO NAJ! 🙂

Zeal
    Uczestnik

Dziękuję serdecznie Wam wszystkim.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Zeal lobuzie spoznione zyczenia 😉 Wszystkiego najlepszego na nowym etapie zycia (zainteresowanym tlumaczyc nie musze ;>) radosci i usmiechu kazdego dnia. Spelnienia wszystkich planow i marzen, jak najwiekszej ilosci czasu na ulubione seriale i RPG-i no i oczywiscie wielu chwalebnych bitew 😉

I. Thorne
    Uczestnik

Dziasiaj urodzinki ma Wielki Nieobecny - Eric.Życzę tylko jednego - jak najszybszego zreperowania kompa i powrotu na sieć.

Kaleh
    Uczestnik

W końcu nie przegapiłem jakis urodzin :> Coś jak piszę z pracy skupić sie nie mogę.....

Wszystkiego najlepszego Eric! Dużo zdrowia i szczęścia dlaCiebie i twojego komputera :>

Pitmistrz
    Uczestnik

Najszczersze życzenia Eric mam nadzieję ze niedługo powrócisz do naszego wymiaru. 🙂

Zeal
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego, Keitel... :)Co do Tazmana - jest jedną z niewielu osób, na temat których nie zmieniłem swego zdania przez te wszystkie lata. Taz - nie wiem, czy to czytasz, czy w ogóle tu zaglądasz... Nieistotne. Wszystkiego najlepszego.

Liranna
    Uczestnik

Dzisiejsi solenizanci:Chciałam Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności i spełnienia marzeń. Wszystkiego naj !

Wyświetlanie 15 wpisów - od 946 do 960 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram