Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 841 do 855 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Dobra Szefie czas Ci zlozyc zyczenia ;D Piotrze zycze Ci pogody ducha, sily, usmiechu na twarzy, kazdego dnia lepszego niz poprzedni i wszystkiego o czym marzysz i czego pragniesz 😉 Spokojnej pracy na mostku, hordy kadetek w kajucie 😉 i wszystkiego rrrromulansko-trekowego wokol ;>.

drupi
    Uczestnik

No szefuniu najlepszego z okazyji urodzin. Coby uzytkownicy nie byli zbyt upierdliwi, coby zaloga szybciej i sparwniej dzialala (to o sobie pisze 😀 ) No a prywatnie przede wszystkim kupe zdrowia, kobiet i kasiorki mysle ze w tej kolejnosci. Ogolnie najlepszego

fluor
    Klucznik

Wszystkiego co najlepsze i dalszych sukcesow, wielu oddanych zalogantow i zalogantek, satysfakcji z pracy i tego co robisz oraz wlasciwej miary i dystansu, gdy trzeba. Sto lat, komandorze 🙂

Gosiek
    Uczestnik

A ja chciałam życzyć wielu kolejnych lat spędzonych wśród oddanych przyjaciół, a także na ciekawych i wciągających zajęciach i rozrywkach 😉 oraz dalszego szlifowania umiejętności tłumacza, szefa Grammar Inquisition i dobrych układów z załogą.

Z przeprosinami za spóźnienie i dodatkowymi życzeniami zdrowia.

Gosia

PS. I dbaj o Kubusia 2, może go jednak polubisz, zanim wyrosną my kły i zeżre Twój dywan... 😛

Piotr
    Klucznik

Przez pad lexxa nie moglem wczesniej odpisac, ale na szczescie w koncu sie udalo. ;)Dzieki wszystkim za zyczenia - nie tylko te tutaj. 🙂 Jedno tylko mnie niepokoi... Co druga osoba zyczy mi tlumow kadetek - czy wy mnie chcecie wykonczyc?! ;P Przyznam, oryginalny sposob pozbycia sie Pierwszego, ale bez przesady, taki zly nie jestem. ;>A co do Kubusia 2 (dla niewtajemniczonych - targa od Gosi) - Gosiu, pomyslalem ze swiniaczek potrzebuje wiecej przestrzeni i znalazlem mu nowy dom - wlasnie laduje na jakiejs laczce na Qonos. ;P Uff, spokoj. ;>

Gosiek
    Uczestnik

pomyslalem ze swiniaczek potrzebuje wiecej przestrzeni i znalazlem mu nowy dom - wlasnie laduje na jakiejs laczce na Qonos. ;P Uff, spokoj. ;>

Niby romulak, a taki naiwny... :> To jest rodzaj targa, który działa jak bumerang - zawsze wraca do właściciela, więc spodziewaj się go w jednym z najbliższych transportów. 😛 Bedzie pewnie trochę zdziczały, zarośnięty i zapchlony ale z pewnoścą wróci i zajmie Twoją kajutę. ;]

Arille
    Uczestnik

No to ja będę pierwsza ;)Szanowna Pani Kapitan:Spełnienia wszystkich szalonych marzeń, wielu kolorowych snów, załogi dostarczającej wielu rozrywek, cierpliwości, dużo zdrowia, wielu butelek Ale i tego wszystkiego co nosisz głęboko na dnie serducha ;)Pozdrawiam.

Coen
    Uczestnik

Lir, z okazji rocznicy jednego z najważniejszych wydarzeń w historii polskiego Treka życzę Ci dużo zdrowia, szczęścia i wesołości. Spełnienia wszystkich marzeń, niektórych nawet kilka razy, wielu dobrych zabaw, weny twórczej, wielu skałek do wspinania, zamków do zwiedzania, róż do podziwiania i wąchania, wiewiórek do łapania, tańców do odbycia, nagród do wygrania, podróży do odbycia i przygód do przeżycia:) Mówiąc prostymi słowami: wszystkiego najlepszego

fluor
    Klucznik

Wszystkiego najlepszego 🙂

Zeal
    Uczestnik

Lir - wszystkiego najlepszego. A także abyś wyleczyła się z "kukania"... 😉

Unicorn
    Uczestnik

Wszystkiego naj po prostu! 😉

Tom
    Uczestnik

Ja rowniez sie dolaczam z najlepszymi zyczeniami wszystkiego dobrego :bukiet:

I. Thorne
    Uczestnik

Naszej Pani Kapitan życzę wszystkiego najlepszego, zaufanego Pierwszego Oficera (byle nie ze lustrzanego wszechświata), spokojnego rządzenia tą niezorganizowaną bandą szumnie nazywającą się kadetami i dużo wolnego czasu.

Corvus
    Uczestnik

Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!!!!!!!!! Pani kapitan, udzielna wladnczyni tej łajby 😀 😀 😀

Anonimowy
    Gość

Wszystkiego Najlepszego Pani Kapitan !!!!!! :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet:

Wyświetlanie 15 wpisów - od 841 do 855 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram