Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 796 do 810 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Sai
    Uczestnik

Ja również się przyłączam do życzeń dla dzisiejszych solenizantów. Spełnienia marzeń i samych miłych niespodzianek w życiu. 🙂

Barusz
    Uczestnik

Dzięki wielkie wszystkim za życzenia, bardzo miło, że pamiętaliście. Jejq, już 25 latek... Szczęście, że pryszcze mnie odmładzają 😉

O`mus
    Uczestnik

To ja też za życzenia podziękuje 😛 Będę o was pamiętał, gdy nadejdzie chwila świętowań (jeszcze 3 miechy... :D)

Zeal
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego, Arille... 🙂

Corvus
    Uczestnik

Wszystkiego naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, najlepszego i czego tylko sobie wymarzysz. Życzę ci ja !!!!!! :ir::ir::ir::ir::ir::ir:

Vashar
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, duuuuzo zdrowka,optymizmu na codzien, szczescia i samych sukcesow archeologicznych ;>zycza Asia i Oskar:ir: :bukiet: :bukiet: :ir:

EMH Mark IX
    Uczestnik

Wszystkiego dobrego rrRRrRrrromulańska księżniczko 🙂

Anonimowy
    Gość

Wszystkiego najlepszego Arille !!!! 😀

Gosiek
    Uczestnik

Arille - wszystkiego naj, a do tego magicznej łopaty będącej przyjacielem każdego archeologa (i bronią każdej Romulanki) oraz odkopania nowej Troi/Ur/whatever. Sto lat! :PPS. Piwo czeka do kolejnego spotkania. 😉

waterhouse
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Arille 🙂 Do zobaczenia (wkrótce :>)

Piotr
    Klucznik

Nie sluchaj Gosi, Arille, prawdziwa Romulanka jako broni uzywa patelni. ;> A wracajac do tematu 😉 - zycze Ci wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim duzo zdrowia, spelnienia marzen i planow. A na co dzien duzo usmiechu.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Ojjjj spoznilem sie ;> Ale to skutek jakiejs infekcji pewnie podrzuconej przez rrrromulanskich agentow 😉 Arille wszystkiego najlepsiejszego 😉 Dobrego humoru i usmiechu przez caly czas. Duzej ilosci czasu na Treka i plywackie uciechy 😉 No a przede wszystkim powodzenia na studiach a tym samym w przyszlosci odkryc na miare Cartera czy Champolinna 😉

Unicorn
    Uczestnik

Wszystkim dzisiejszym solenizantom życzę WSZYSTKIEGO NAJ! ;)Pozdr.

Piotr
    Klucznik

Drogi Gwynie. ;> Wszystkiego dobrego z okazji urodzin. Duzo zdrowia, wolnego czasu, skonczenia DS9 wreszcie... 😉 ... ladnych widokow na basenie... ;> I wszystkiego, czego Ci trzeba.Szybko wracaj z pracy, bo Ci cale Romulan Ale wypijemy. ;P

Slawek
    Moderator

Gwyn, z okazji urodzin życzę Ci dużo zdrowia, pieniędzy, radości, masy wolnego czasu oraz ładnych syrenek na basenie i nie tylko ;>Wszystkiego naj naj ;>

Wyświetlanie 15 wpisów - od 796 do 810 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram