Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 781 do 795 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Vashar
    Uczestnik

Wszystkiego mhrrrocznego i najlepszego,zawsze świeżej krwi (do latania) ;)młodej i ładnej wampirzycy :Pwielu honorowych bitw i sukcesow w nich odnoszonych,z klingońskim Qaplaaaaaaaaaa`!życząAsia i Oskar :ik: :ik:

fluor
    Klucznik

Najlepszego 🙂 Mam nadzieje, ze bedzie okazja zlozyc zyczenia osobiscie na najblizszym spotkaniu terenowym 😉 taQjaj tlhIngan wo' 🙂

EMH Mark IX
    Uczestnik

Wszystkiego dobrego 🙂

Anonimowy
    Gość

Spóźnione ale szczere - wszystkiego najlepszego ChatI !!!! :bukiet: :bukiet: BTW:Spełnienia wszystkich marzeń , szczęścia i dużo radości w życiu izbkpowi i Bartkowi vel Francisowi Drakowi życzy Fercart !!!! :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet:

Zeal
    Uczestnik

Oho.. Tego to ja nie przepuszczę...Wszystkiego najlepszego Doc! Oby nigdy nie rozsypała Ci się matryca.. 🙂

Wszystkiego naj doktorku. Obyś nie miał żadnych shizowatych awarii.

Bonifacius
    Uczestnik

DOC PRZYJACIELU cierpiących 😉 obyś długo żył i nie musiał się leczyć. Potężnych, pieniążkotwórczych kontraktów, więcej czasu dla siebie i w ogóle DOC 3maj sie ;)Twój OPS

Piotr
    Klucznik

Ojej, Fotonowy zestarzal sie o kolejny rok, czyli bedzie jeszcze bardziej dawal sie we znaki. 😉 EMH, wszystkiego dobrego z okazji urodzin i zadnych awarii. 😉

Vang
    Uczestnik

Doc, przede wszystkim przenośnego emitera 😉 I nieco więcej wolnego, oczywiście spędzanego na Exc.

Eric Keitel
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego i dużo radości, doktorku 😉

fluor
    Klucznik

Uniżenie proszę by Jego Fotoniczność przyjął najszczersze życzenia urodzinowe od mojej skromnej osoby 🙂

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

No to czas na mnie 😉 EMH ziomie niech Cie w kosciach ze starosci ;P nie lamie (lomie gwarowo by sie rymowalo byc powinno ;)). Z zony pozytku, z pracy dobytku zycze. No i oczywiscie odpalenia w najblizszej przyslosci Pomorskiej Eskadry Bopow ;D tylko nie wypij przy okazji calego paliwa 😉

EMH Mark IX
    Uczestnik

Piękne dzięki za życzenia :)No i oczywiście wszystkiego najlepszego i trekowego dla dzisiejszych jubilatów 🙂

Bonifacius
    Uczestnik

O'mus - piękny wiek ;)Wszystkiego, (oczywiście w granicach rozsądku 🙂 ) całej trójce życzy Boni.

Arille
    Uczestnik

Buziaki i najlepsze życzenia dla całej trójki 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 781 do 795 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram