Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 766 do 780 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Wszystkiego najlepszego dla Unici, szefowej ochrony Excelsiora 🙂 Wiecej czasu na exca i dalszych sukcesow w TKD :>

Anonimowy
    Gość

Wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin Uni 😀

Corvus
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Uni. No i zwyciestw w każdych zawodach.

Vashar
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego!Dużo usmiechu, szczęścia i radości :)oraz samych sukcesów na zawodach,no i wieeelu trekowych prezentów ;>życząAsia i Oskar :bukiet::bukiet:

Liranna
    Uczestnik

Uni: wszystkiego najlepszego !

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Hohoho Uni wszystkiego najlepszego z okazji 18-nastki 😉 Wielu radosnych chwil, usmiechu na twarzy kazdego dnia, pogody ducha i szczescia 😉 No i oczywiscie sukcesow na macie oraz dostania sie na koreanistyke 😉

Unicorn
    Uczestnik

Dziękuje wszystkim za piękne i szczere życzenia!! 🙂 myślałam, że zapomnicie 😛 hehe... DZIĘKUJE BARDZO! 😀

Bonifacius
    Uczestnik

No to jeszcze ja Droga Unico, bo jednak jestem tym, któremu to umknęło eh.Wszystkiego czego zapragniesz (w granicach rozsądku 🙂 ) Oczywiście wielu sukcesów w TKD (fajny skrót) i oczywiście jak najmniej kontuzji. No i trochę Exc-ocentryczne 😉 więcej Ciebie w postach :)OPS z Exc'a

Anonimowy
    Gość

Wszystkiego najlepszego z okazji 22 urodzin Krusty ( vel admirale Chell ) obyś mógł kiedyś podowodzić prawdziwym Sovereignem !!!! 😀

O`mus
    Uczestnik

To ja podłączam się do życzeń wczorajszych. Wszystkiego najlepszego dal szefowej ochrony (chociaż i tak wiadomo że to ja z chłopakami naprawdę strzeżemy tego okrętu 😉 ). Wybacz że spóźnione, ale wczoraj mnie po prostu nie było.A skoro już jestem to składam jeszcze życzenia Krusty`emu. Dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, no i czego dusza zapragnie.

Unicorn
    Uczestnik

Dziękuję wszystkim jeszcze raz! 🙂 Krusty!! WSZYSTKIEGO NAJ! ;)PS. Wiem że TKD to fajny skrót 😛

Corvus
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Krusty!!

Krusty
    Uczestnik

Dobrze że tu zajrzałem 😉 no 22 drugie urodziny to dość poważna spraw w moim życiu niby jestem jeszcze młody ale latka lęcą ostatnio strasznie szybko, no i znów minoął kolejny rok obcowania z wami, mam nadzieje że obecny będzie równie udany zwłaszcza że mam zamiar więcej pisać ;). Więc dziękuje serdecznie za wszystkie życzenia i pamięc.

Liranna
    Uczestnik

ChatI: wszystkiego najlepszego ! Quapla !

Corvus
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego ChatI! Wszystkiego czego tylko sobie życzysz.... oczywiscie w najlepszym wydaniu. 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 766 do 780 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram