Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 751 do 765 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Anonimowy
    Gość

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Vashar 🙂

Eric Keitel
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego...

Gosiek
    Uczestnik

Długiego, szczęśliwego i zielonego romulakowania przez całe życie w zawsze wesołym i sprawdzonym towarzystwie (niekoniecznie tylko szpiczastouchych ;)) oraz uśmiechu na twarzy i w sercu.PS. Taki jeden wredny, odciety od netu FO prosił żeby przekazać od niego najlepsze życzenia... ;>

Unicorn
    Uczestnik

WSZYSTKIEGO NAJ!! (po prostu 😉 )Pozdr.

I. Thorne
    Uczestnik

Wszstkiego najlepszego dla naszego redaktorka od wesołej kompanii robiącej porządek w Kwadrancie Gamma.PS. Cholerka, znowu tajne urodzinki... Ale przecież to Romulanin. Co u niego nie jest tajne???

Slawek
    Moderator

Ja krótko... Wszystkiego co najlepsze oraz czego tylko sobie pragniesz aby być szczęśliwym ;>.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Vash wszystkiego zielonego 😉 Szczescia, zdrowia i radosc, beczek Romulan Ale w piwnicy a takze wytrwalosci i cierpliwosci przy pracy nad Pathem ;> Najlepszego!

Comm_Luke
    Uczestnik

Wszytskiego Trekowego Vashar 🙂

O`mus
    Uczestnik

Zdrowia szczęścia i wszystkiego co sprawia przyjemność w nadmiarze

Liranna
    Uczestnik

Vashar: Co prawda spóźnione o jeden dzień, ale szczere wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Spełnienia marzeń i oby Ci się układało, tak jak sobie zaplanujesz.

Vashar
    Uczestnik

Serdecznie dziękuję wszystkim za życzonka ;>

fluor
    Klucznik

I jeszcze ja, jeszcze ja 😉 Haniebnie spóźnione, ale nie mniej od tych terminowych szczere... wszystkiego trekowego dla RedNacza 🙂

mattik
    Uczestnik

Aaaa! Ja też chcę!;) Przede wszystkim to życzę... yy... wszystkiego najlepszego, milego knucia, spisków, dobrego Romulan Ale i dużych zysków z jego przemytu;) Alles gute!

Anonimowy
    Gość

Wszystkiego najlepszego z okazji 24 urodzin Uchi !!!!Hektolitrów krwawego wina 😀

Uchi
    Uczestnik

Dzieki Wielkie!!! Qapla!!!Wypija beczke za zdrowie twe jak i wszystkich forumowiczow!!!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 751 do 765 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram