Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 721 do 735 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Anonimowy
    Gość

Reydenie z okazji 23 urodzin wszystkiego najlepszego zdrowia, szczęścia, pomyślnośći i spełnienia wszelkich marzeń 🙂

Liranna
    Uczestnik

Wszystkiego najlpeszego dzisiejszym solenizantom!

Corvus
    Uczestnik

Reyden, Mick -- wszystkiego najlepszego chłopaki.

Liranna
    Uczestnik

Mimo, że na forum tego nie ma, ale ja i tak wiem kto ma dziś urodziny.Wszystkiego najlepszego Mat !

Liranna
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Ivan ! Dużo zdrowia, szczęścia spełnienia marzeń i więcej wolnego czasu, żebys mogł przchodzic na spotkania w Katowicach 🙂

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

No to i ja sie dolaczam 😉 Ivan zycze Ci zebys nie przysypial podczas seansow TOS'a (zainteresowani wiedza o co chodzi ;P), doprowadzenia kompa do stanu sprzed awarii i czestszego zagladania o ludzkich porach na IRC'a ;). No i oczywiscie spokoju, usmiechu na twarzy i szczescia w zyciu. A na koniec treka w duuuzych ilosciach kazdego dnia 😉

Corvus
    Uczestnik

Jeszcze raz wszystkeigo najlepszego. Nie ma to jak dobry wróg i przyjaciel jednocześnie. 😀

Anonimowy
    Gość

No Zarathosie z okazji 28 urodzin wszystkiego naj naj najlepszego, radośći , szczęścia oraz spełnienia wszystkich marzeń 😀

Vashar
    Uczestnik

Zarathosie! Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i zdrowia oraz niezliczonych sukcesów podczas rpgowych bitw i nie tylko :>życząAsia i Oskar :bukiet: :bukiet:

fluor
    Klucznik

Łubu dubu... łubu dubu... niech nam żyje (i postuje efektywnie 😉 ) 🙂

Comm_Luke
    Uczestnik

Jedyne co mi pozostało powiedzieć, to: wszystkiego najlepszego 😉 A tak na serio, to spełnienia wszelkich marzeń, pokonania wszystkich trudności i owocnego Trekowania 😉

Arille
    Uczestnik

Ciekawych pomysłów i cierpliwości, spełnienia marzeń i wielu szaleństw :bukiet: życzy jedyna (jak na razie :>) romulanka w załodze :ninja: Arille

I. Thorne
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego i szybkiej anihilacji klingońskiego wroga (w bitwie oczywiście) życzy życzliwy półromulanin.

Eric Keitel
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego. Życzenia składałem już w mesie Excelsiora, ale i tu nie zaszkodzi. Wielu sukcesów, bardziej posłusznej załogi, mniej leniwego Pierwszego, gromu z jasnego nieba wycelowanego w Nowaka etc.../MaciekA także powodzenia w nadchodzącej bitwie, i szybkiego wytępienia Klingońskich, Romulańskich i Kardazjańskich wrogów, nie tracąc przy tym okretu.Życzliwi - Sekcja 31 😛

Reyden
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Zarathos .Zdrowia , Szczęscia , Pomyślności i żebyś żył sto lat Live long and prosper

Wyświetlanie 15 wpisów - od 721 do 735 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram