Czy to jakas zmowa urodzinowa, że obchodzicie niemal dzień po dniu? ;>Wszystkiego najlepszego, mattiku! ;>Wiele szczęścia i zdrowia, spełnienia marzeń i wielu prezentów trekowych i nie tylko ;>życzą CiAsia i Oskar :bukiet: :bukiet:i pamiętaj... jeszcze rok i 18-stka 😛
Hehe plaga jakaś czy coś?? 😀 Ale tak na powaznie wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich życiowych marzeń i planów, wspaniałej 18 😎 i dużu dużo treka w życiu 🙂
Uff jeszcze zdazylem dolaczam sie do zyczen dla Ciebie mattik. Wszystkiego czego sobie mozna zyczyc w zyciu. Przede wszystkim duzo spokoju i spelnienia planow wlasnych i swoich najblizszych. Tego Ci zycze , no i zdrowia co chyba najwazniejsze 🙂
Wszystkim tym, którym nie składałam ostatnio życzeń, teraz życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i wszystkiego, czego tam chcecie, to już sami najlepiej wiecie.
Dziękuję wszystkim za życzenia - zarówno tu, na forum, jak i prywatnie, na e-mail.Przy okazji składam życzenia wszystkim, którym nie złożyłem - wszystkiego najlepszego. 🙂
Ja się jeszcze dołączam ze swoimi spóźnionymi (tradycyjnie) życzeniami Domko, mieszkańcu najlepsiejszego miasta na świecie ( nie zabijajcie warszawiacy i inni ;P )! 🙂 Wszystkiego romulańskiego czyli najlepszego, zadowolenia z życia.. i tyle.. bo więcej nie trzeba 🙂