Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 706 do 720 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Vashar
    Uczestnik

Czy to jakas zmowa urodzinowa, że obchodzicie niemal dzień po dniu? ;>Wszystkiego najlepszego, mattiku! ;>Wiele szczęścia i zdrowia, spełnienia marzeń i wielu prezentów trekowych i nie tylko ;>życzą CiAsia i Oskar :bukiet: :bukiet:i pamiętaj... jeszcze rok i 18-stka 😛

Comm_Luke
    Uczestnik

I kolejne urodzinki 😀 Wszytskiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń, zdrowia, pieniędzy, i jak najwięcej treka 😀

Anonimowy
    Gość

Hehe plaga jakaś czy coś?? 😀 Ale tak na powaznie wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich życiowych marzeń i planów, wspaniałej 18 😎 i dużu dużo treka w życiu 🙂

Slawek
    Moderator

Po raz kolejny zdrowia, radości, dużo wolnego czasu i jeszcze raz pieniędzy ;>. No i aby głowa nie bolała rano ;).Wszystkiego najlepszego.

drupi
    Uczestnik

Uff jeszcze zdazylem dolaczam sie do zyczen dla Ciebie mattik. Wszystkiego czego sobie mozna zyczyc w zyciu. Przede wszystkim duzo spokoju i spelnienia planow wlasnych i swoich najblizszych. Tego Ci zycze , no i zdrowia co chyba najwazniejsze 🙂

Tom
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego i spelnienia marzen 😉

mattik
    Uczestnik

yy... no więc 😉 Dziękuje wszystkim bardzo 🙂 Oby wszystko się spełniło ;>

Liranna
    Uczestnik

Wszystkim tym, którym nie składałam ostatnio życzeń, teraz życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i wszystkiego, czego tam chcecie, to już sami najlepiej wiecie.

Anonimowy
    Gość

Wszystkiego naj naj najlepszego Domko z okazji 25 urodzin!!!! Jak największych sukcesów w szpiegowaniu dla Tal'shiar 😉 🙂

Coen
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego nasz szpiczastouchy kolego:) Hmm... gdzie ja posiałem te skrzyneczkę romulańskiego piwa...

Piotr
    Klucznik

Coen, jak trzeba to u mnie jest zapas. ;)Domko, wszystkiego najlepszego Domko, zdrowia, spelnienia marzen i planow - takze tych tajnych. ;>

Liranna
    Uczestnik

Domko: Wszystkiego najlepszego, zdrowia, humoru oraz spełnienia marzeń i czego tam sobie jeszcze życzysz.

Domko
    Uczestnik

Dziękuję wszystkim za życzenia - zarówno tu, na forum, jak i prywatnie, na e-mail.Przy okazji składam życzenia wszystkim, którym nie złożyłem - wszystkiego najlepszego. 🙂

mattik
    Uczestnik

Ja się jeszcze dołączam ze swoimi spóźnionymi (tradycyjnie) życzeniami Domko, mieszkańcu najlepsiejszego miasta na świecie ( nie zabijajcie warszawiacy i inni ;P )! 🙂 Wszystkiego romulańskiego czyli najlepszego, zadowolenia z życia.. i tyle.. bo więcej nie trzeba 🙂

Coen
    Uczestnik

Reyden, z okazji urodzin dużo szczęścia, zdrowia, wytrwałości, wszystkiego co Federacyjne i Azgardowe:)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 706 do 720 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram