Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 691 do 705 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • GWYNBLEIDD
    Uczestnik

No to i ja sie przylacze do zyczen. Gosiu wszystkiego co tylko sobie wymarzylas, duzo spokoju i usmiechu kazdego dnia. No i aby doba miala po 30 godzin zeby starczylo czasu na ogladanie seriali i moderatorskie obowiazki 😉 A na koniec zycze powodzenia w realizacji tych blizszych i dalszych planow.PS. Zycze takze jutrzejszego poranka bez "tupotu bialych targow" po hucznym swietowaniu ;>

Gosiek
    Uczestnik

Serdecznie Wam wszystkim dziękuję za życzenia. Jeżeli chociaż 10% z nich się spełni to będę baaaardzo szczęśliwym człowiekiem/klingonką/whatever i osobą, która siedząc na jakimś górskim szczycie popija wino gapiąc się radośnie w telewizor nadający sci-fi. 😉 Brzmi całkiem zachęcająco. 😛 Coś mi teraz głowa ciąży od tego bloodwine podarowanego przez Toma i Piotra (co wyście tam wsypali łobuzy? ;>), ale podobno ruch wirowy jest dla świata naturalny, więc może się jakoś przyzwyczaję. 😉

mattik
    Uczestnik

Eh;) Jestem o dzień spóźniony, i jeszcze do tego nie będe zbyt odkrywczy(:P), ALE:Wszystkiego najlepszego, szczęscia, radości, (bo zdrowie jest najwazniejsze ;P ;P), dużej ilości kawy, 0 kaca po bloodwine(to już chyba nieaktualne, chyba, że impreza trwa nadal), mało pracy, dużo satysfakcji. No i dobrego sci-fi 🙂

Piotr
    Klucznik

Ah ten grudzien, co chwila impreza. 😉 Tom, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Zdrowia, pomyslnosci, dobrego humoru, milej Kardasjanki u boku... ;> i duzej ilosci canar w tajnych skrytkach. 😉

Slawek
    Moderator

Zdrówka, radości, pieniędzy, oraz mniej stresu w pracy i szkole + więcej wolnego czasu. Wszystkiego najlepszego.

Vashar
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i pomyślności a także, żeby organy zawsze wydawały przyjemne dźwięki ;>życząAsia i Oskar :bukiet: :bukiet:

drupi
    Uczestnik

No Thomasie wszystkiego najlepszego Kardachu jeden 🙂 I wlasciwie tyle 🙂

Gosiek
    Uczestnik

Tom - przede wszystkim dużo mniej pracy, więcej wolnego czasu na realizowanie marzeń i pasji (szczególnie tych muzycznych), wygranej w totka na zakup organów i czego sobie jeszcze sam zażyczysz. 😉 Do tego sto lat a jutro bezstresowego poranka po wzmożonej konsumpcji canar. 😛

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Tom wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 😉 Zasadzenia drzewa, zbudowania domu i tak dalej... A powazniej to zycze jak najwiecej przyjemnosci z cwiczenia i grania na organach bo to Twoja pasja wszak. Duzo spokoju, milych chwil i milych ludzi w poblizu 😉 I odnalezienia urytych gdzies w Warszawie zapasow Canar 😀

fluor
    Klucznik

Hajli hajla, zeby w zyciu tez wszystko ladnie gralo 😉 Sto lat, Tom 🙂

Coen
    Uczestnik

Tom, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Spełnienia marzeń, zdrowia i dużej rodziny tak ważnej dla wszystkich Cardassian:) No i aby rano nikt nie puszczał norników w Twoje pobliże:)

Tom
    Uczestnik

Dziekuje Wam za wszystkie zyczenia, bardzo mi milo ze pamietaliscie 🙂

Piotr
    Klucznik

O rany... Dzis tez balujemy?! ;> Mattik, wszystkiego najlepszego! 😉 Przede wszystkim zdrowia i spelnienia marzen. Poza tym moze troche wiecej czasu na net i IRCa, bo niedlugo zapomnisz jak wyglada #trek.pl. ;>Aha, niestety beczki i butelki musisz nosic sam, nam juz rece odpadaja. 😉

mattik
    Uczestnik

1. Po pierwsze;) Znowu jestem o dzień spóźniony :P. To taka moja nowa tradycja teraz będzie;) Tom wszystkiego najlepszego!:) Canar przyjdzie pocztą :P2. Wielkie dzięki, Piotr;) Za pamięć :).

Gosiek
    Uczestnik

Mattik - sto lat, dużo wolnego czasu (także na częstsze korzystanie z netu - szczególnie z forum i irc-a ;>), dużo dobrego sci-fi, bezproblemowej nauki... Oczywiście jeszcze spełnienia marzeń i lekkiego kaca po wszelkich trunkach, którymi od 3 dni opija się cała załoga. 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 691 do 705 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram