Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 661 do 675 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Coen.PS. I tak Cię wyprzedzę w postach 🙂

fluor
    Klucznik

Najlepszego Coen... taQjaj wo' jak to mawiają Klingoni 😉

Gosiek
    Uczestnik

Coen - życzę urodzinowej wycieczki BoP-em, na pokładzie którego będzie się odbywać impreza przy bloodwine, w dowolnie wybrany kraniec wszechświata a potem bezproblemowego powrotu do rzeczywistości. 😉 Sto lat!

Anonimowy
    Gość

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Coen!!!!

Tom
    Uczestnik

Ja rowiez dolaczam sie do zyczen, wszystkiego najlepszego 😉

Liranna
    Uczestnik

Coenie:Z okazji Twego Święta życzę Ci:Aby jedynymi łzami które pojawia się w twych oczachByły kryształowe łzy szczęściaAby radosnego uśmiechu na twej twarzy Nie zakryły ciężkie chmury smutkuAby płatki róż wyściełały drogę Twego przeznaczeniaA szczecie zdrowie radość i miłość były przeznaczeniem twych dni

Coen
    Uczestnik

Chciałem z głębi serca podziękować wszystkim składającym mi życzenia za dobre słowa, uprzejmość oraz pamięć. To właśnie dzięki takim osobom jak Wy - przyjaciołom lub przyjaciółkom, kolegom lub koleżankom, szanowanym przeciwnikom lub szanowanym przeciwniczkom (;)) - ten dzień dla każdego jest inny od zwykłego szarego - w moim przypadku - czwartku.Raz jeszcze, dziękuję.

Prezes
    Uczestnik

To ja sie pochwale ze dzisiaj sa moje urodziny. 25 na dodatek.

Zeal
    Uczestnik

Ooo... No to... Wszystkiego najlepszego 🙂

"Łubu-dubu, łubu-dubu, niechaj żyje Prezes naszego klubu... Niech żyje nam!" 😀

Anonimowy
    Gość

Wszystkiego naj naj najlepszego o okazji 25 urodzin Prezesie!!! Życzę Ci jak najwięcej takich okrągłych urodzin 🙂

I. Thorne
    Uczestnik

Kiedyś na policealnym nazywali mnie prezes, na szczęście już nie (nie może być dwóch prezesów, może być wiele dyrektorów).Wszystkiego najlepszego.

Coen
    Uczestnik

Mnie tak nazywał wujek jak byłem mały a pochodziło to od rymowanki zacytowanej przez Zeal:)Spóźnione, ale szczere Prezes: wszystkiego najlepszego

Prezes
    Uczestnik

Wielkie dzieki wszystkim, naprawde milo z Waszej strony.

Vashar
    Uczestnik

Dnia dzisiejszego obchodzi urodziny zasłużony oficer kujawski Cobrah ;>

Z tegoż miejsca, pragniemy złożyć mu najserdeczniejsze życzenia urodzinkowe ;]

Dużo szczęścia i radości, powodzenia w wiadomo czym ;> oraz sukcesów w rozgramianiu floty Thorne'a

życzą

Rrrromulańscy Naukowcy - Asia i Oskar

:bukiet: :bukiet:

Niech Twoje Pah będzie zawsze silne! ;>

Piotr
    Klucznik

I ja sie dorzucam do zyczen. ;> Cobrah, powodzenia w dziesiatkowaniu talii przeciwnikow w CCG i dobrej zabawy w forumowym RPG. A poza trekowym swiatkiem tego, co pewnie sam sobie zyczysz - spelnienia marzen i planow. Wszystkiego najlepszego. 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 661 do 675 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram