Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 646 do 660 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Arille
    Uczestnik

Sto lat, sto lat... i wszystkiego co sobie wymarzysz 😉 :bukiet: :magic:

Gosiek
    Uczestnik

Zeal - długich wędrówek w świetle księżyca, radosnych popasów przy ogniskach, gdzie wino będzie się lało strumieniami, a śpiew drowek mile uraduje Twe uszy... 😉 Loff'ta nos'tangi (mam nadzieję, że nie pomyliłam życzeń, bo drowi to trudny język ;)).

Tom
    Uczestnik

wszystkiego najlepszego i ode mnie. 😉

Zeal
    Uczestnik

Ależ się tego nazbierało... :)Dziękuję Wam wszystkim - tak za życzenia złożone tutaj, jak i przekazane inną drogą.Jeśli spełni się choćby mała ich część, będę bardzo szczęśliwym człowiekiem... 🙂

I. Thorne
    Uczestnik

Trochę sie spóźniłem, ale z Romulusa daleko...Wszystkiego najlepszego Zeal. Obyś nigdy nie spotkał na swej drodze żadnego Romulanina i zginał w honorowej walce.PS. Dziekuje wszystkim za życzenia. Szczególnie weteranom wojny (martwym i żywym), swemu mistrzowi, graczom PBF (wiedzą, że szefowi trzeba się podlizywać), załodze Pathfindera oraz tym , których znam z innych działów.

Domko
    Uczestnik

TeMPOral - wszystkiego temporalnego z okazji urodzin. 🙂

I. Thorne
    Uczestnik

Dzisiaj urodzony obchodzi Eric Keitel - niedługo gracz PBF o największej ilości postów w historii (przy mojej skromnej, mistrzowskiej pomocy 🙂 )Ericu wszystkiego najlepszego, obyś szybko dostał awans i żeby naukowa mniej cię atakowała 😉

fluor
    Klucznik

Najlepszego dla Kajtka - Pierwszego EXC, Kapitana Repulse... etc etc... :PWszystkiego trekowego :)Dodatkowo, 100 lat dla trekowej emigracji czyli Tazmana :>

Liranna
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantom !!!!

Eric Keitel
    Uczestnik

Bardzo dziękuję za życzenia 😉

Pah Wraith
    Uczestnik

CoenowiOdoru potu i krwi na codzień, oraz wielu wygranych z honorem bitew, a nade wszystko śmierci godnej wojownika (za jakieś 80 latek ;)) życzę ja.No i żebyś zajeżdżał tu do naszej dzielnej ekipy 🙂

Zeal
    Uczestnik

Coen:

Wszystkiego najlepszego. Wielu wygranych bitew oraz spełnienia wszystkich marzeń.

Wszystkich 🙂 W kajucie masz już beczkę bloodwine'a najlepszego rocznika 🙂

Do życzeń dołącza się również Promenada...

Piotr
    Klucznik

Wszystkiego najlepszego Coen. Zdrowia, spolnienia marzen, powodzenia w zyciu i wielu klingonskich akcentow. I nie przesadz z tym bloodwine od Wolfa. 😉 Qapla'!

Sai
    Uczestnik

To i ja się dołącze do życzeń. Wszystkiego "klingonskiego" Coen. W życiu spełnienia marzeń i nie tylko.... 🙂

Kaleh
    Uczestnik

Sto Lat Coen - oby I.Thorne nie wyprzedził Cię w postach :>

Wyświetlanie 15 wpisów - od 646 do 660 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram