Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 631 do 645 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zeal
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Thorne... "Spełnienia marzeń" i tak dalej w ten deseń :)A także abyś nie pozbył się swego zdrowego sceptycyzmu.

fluor
    Klucznik

Najlepszego I.Thorne 🙂 I żebyś przypadkiem nie nabył tego niezdrowego sceptycyzmu 😉

Vashar
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego I.Thorne! :>Zyczymy Ci duzo szczescia, zdrowia i samych dalszych sukcesow w karcianych potyczkach i nie tylko ;> a takze duzego mlotka do uciszania pewnego Pierwszego Oficera ;>Asia i Oskar :bukiet: :bukiet:

CoBrah
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego dla I. Thorna:Romulaka - niech siec intryg i spiskow czyni twe zycie ciekawym :> CCG-owca - oby zawsze podchodzila Ci dobra karta 😀 Zebys dotarl tam, gdzie chcesz dotrzec 🙂

Wolf
    Uczestnik

Ja również dorzucam swoje życzenia, mam nadzieję że mi wybaczy ale cóż nikt nie twierdził że życie jest łatwe.

Eric Keitel
    Uczestnik

Także dołączam się do życzeń ;)Wszytkiego najlepszego, i czego sam sobie wymarzysz... A nade wszystko, mimo ze brzmi to banalnie, to zdrowia i szczęścia.

Corvus
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego I.Thorn. 😀

Coen
    Uczestnik

Dnia dzisiejszego, reku qeylIS'a 710'tego przypada rocznica przyjścia na świat osoby którą zaliczam do grona najbliższych mi przyjaciół. Zeal, z okazji urodzin, wszystkiego najlepszego, zdrowia szczęścia, spełnienia marzeń, dużo książek o Eilistraee, nawróconych drowic itd:)

Kaleh
    Uczestnik

Oto list gratulacyjny od czcigodnego Imperium Kujawskiego 🙂 Żyj nam sto lat Zeal.... oby weny nigdy nie zabrakło, ani drobnych na piwo...... no i dobrego StarTreka w telewizji...

EMH Mark IX
    Uczestnik

Wszystkiego dobrego Futrzasty, beczkowozu piwa, chętnej SI pod ręką.PS... Aha.. i żeby Ci się łapy zima nie rozjeżdżały :lol:.

Corvus
    Uczestnik

Wszystkiego naj....... ( tu uruchomić wyobraźnię 😀 ) Zeal.

CoBrah
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Zeal, niech przyswieca Ci swiatlo Eilistraee,abys na swej drodze odnalazl mnostwo szczescia i radosci...no i drowek 😀

fluor
    Klucznik

Pomyślności w Treku, Zeal... Live long and prosper 🙂

Liranna
    Uczestnik

Wszystkiego drowiego, znaczy się chciałam powiedzieć najlepszego !!!!

Kronos
    Uczestnik

Oj będzie się działo w maszynowni 😀 Wszystkiego najlepszego, Zeal 😉 :bukiet:

Wyświetlanie 15 wpisów - od 631 do 645 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram