Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 601 do 615 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Piotr
    Klucznik

Ja dzis skladam zyczenia mojemu ulubionemu Andorianinowi. 😉 Pominmy fakt ze innych nie znam. ;P Fluor, wszystkiego najlepszego, oby Ci czolki nigdy nie opadaly. ;>

Gosiek
    Uczestnik

Fluorze - wszystkiego najlepszego i oczywiście w kolorach pięknego andoriańskiego błękitu. 😛 Oby twoje czółki były coraz bardziej niebieskie i żeby w końcu wynaleziono model kapelusza, w którym będą się godnie prezentowały wystając przez dziurki w rondzie. 😉 Błekitne drinki (zapewne pochodzenia romulańskiego) będą serwowane wieczorem na mostku, mam nadzieję, że trafisz. ;>

Vashar
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego, wiele szczescia i zdrowia oraz samych sukcesow :>zyczaAsia i Oskar :bukiet: :bukiet:

Tom
    Uczestnik

Ja rowniez sie do zyczen dolaczam ;)Wszystkiego najlepszego! 😉

Wszystkiego Najlepszego Fluor!

Eric Keitel
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego, Fluor 😉

I. Thorne
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Fluorze.By ci składający życzenia nie poturbowali czułek. 🙂

Kronos
    Uczestnik

O solenizant nam się trafił i to niebieski 😀 Wszystkiego najlepszego, Fluor :bukiet:

Liranna
    Uczestnik

Fluor: Wszystkiego najlepszego ! Spełnienia marzeń!

Corvus
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego fluor!!! Stawiam romulańskie piwo jak tylko się zobaczymy.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Poszla Karolinka do Gogolina... a nie, to nie to mialo byc ;> Wiec zyj nam sto lat (czy ile tam zyja Andorianie) i usmiech miej na twarzy... A tak powazniej 😉 Fluor wszystkiego niebieskiego (czytaj najlepszego), powodzenia w planach osobistych i trekowych. Duzo smiechu kazdego dnia, wianuszka oddanych przyjaciol, spelnienia marzen etc etc 😉 No i oczywiscie spotkania jakiejs milej Andorianki ;P

Coen
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Fluor. Zdrowia, szczescia, miłego mrozu, silnego wiatru i wszystkiego innego jak w domu:)

Arille
    Uczestnik

Ciepłego szalika, czapki i nauszników oraz wszystkiego najlepszego fluor :bukiet:

tomjag
    Uczestnik

No i ja Ci życzę - fluor wszystkiego najleprzego zdrówka itd, no i żeby Twój kandydat na prezydenta wygrał!

fluor
    Klucznik

Dziękuję wszystkim za życzenia 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 601 do 615 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram