Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 556 do 570 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Domko
    Uczestnik

Spóźnione życzenia, ale nie zorientowałem się, że Omega miał wczoraj urodziny...Wszystkiego najlepszego, niech w maszynowni panuje zawsze spokój, a strona TSS powstaje bezproblemowo. Poza tym wszystkiego trekowego. 🙂

Liranna
    Uczestnik

Magunio (znaczy się Omega)Sto lat szczęścia, pomyślności i szczęśliwej starości,gratulować nie przestanę póki wypić nie dostanę ]:)Spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń !

waterhouse
    Uczestnik

Również chciałbym złożyć najserdeczniejsze życzenia solenizantom - mam nadzieję że nie spóźniłem się zbytnio ;-)!

Tom
    Uczestnik

Dzis zielone kolory opanowaly TSS a romulanie zaczeli czaic sie w mrhhocznych zaulkach i przy stromych schodach :>Romulanko, czyli Asiu! ;>Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, worka cegiel z wyrzutnia pod reka i patelni do patelniowania Twojego romulaka ;>

Liranna
    Uczestnik

Romulanko: Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,nadziei w sercu, wiary w samą siebie,trafnych zrządzeń losu,ile gwiazd na niebie,wielu wrażeń i morza radości,spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,szczęście w swe ręce łap każdego dniażyczy Ci tego ...zgadnij kto.. Ja

Gosiek
    Uczestnik

Uff, jeszcze jest przed północą... znaczy się zdążyłam :PAsiu - wszystkiego najlepszego (oczywiście w odcieniach zieleni), dużo zdrowia, szczęścia, radości, wielu wspaniałych przyjaciół i chętnego do współpracy Romulaka... ;> A chwilowo udanych wakacji. 😉

Dalek
    Uczestnik

Ja też zdążyłem.Najlepszego :> i żeby Kaczory Polską nie rządziły.

fluor
    Klucznik

Spóźnione ale szczere życzenia... 🙂 Jak się okazało nawet romulańskie urodziny muszą być utajnione aż do ostatniej chwili 😉

Piotr
    Klucznik

Asiu, sto lat (tak na poczatek 😉 ) zdrowia, szczescia, spelnionych marzen i planow oraz oczywiscie... knucia - to dla Rrrromulanki najwazniejsze. ;> A z rzeczy praktycznych - powodzenia z tym tajnym projektem, ktory piszesz od jakiegos czasu 😉 i ukonczenia prototypu cegly Mark IX. ;>Przepraszam, ze spoznione, ale jak najbardziej szczere.

Piotr
    Klucznik

A dzis mamy urodziny naszej drony - Drupiego. Wszystkiego najlepszego Borgu, niech Ci implanty nie rdzewieja, a lacze z kolektwem bedzie szybkie i stabilne. 😉

Gosiek
    Uczestnik

Drupi, Borgu jeden. 😉 Wielu lat udanej i szczęśliwej asymilacji spędzonych w towarzystwie innych lubianych przez Ciebie dron. 😛 A poza tym szczęscia, pomyślności i żeby kolektyw pozwolił Ci czasem na szklaneczkę bloodwine w gronie znajomych. 😉

fluor
    Klucznik

Przyjmij najlepsze borgowe życzenia drupi... Opór jest bezcelowy 🙂

Tom
    Uczestnik

Opor jest bezcelowy indeed.. Wszystkiego borgowego! 😉

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Tak wiec czas na zyczenia 😉 Pierw spoznione dla naszej Romulanki 😉 Asiu wszystkiego najlepsiejszego - wiele usmiechu i duzo radosci przez caly czas 😉 Drupi a Tobie zycze zeby Ci sie nie poprzegrzewaly neurosciezki od nadmiaru asymilacyjnych pokus ;P A tak w ogole to Stooooo Laaaattttt, Stoooo Laaaaaat ;D To mowilem ja - NieStefan Jarzabek ;P

drupi
    Uczestnik

No coz jak na dobra drone przystalo chce wszystkim ladnie podziekowac za zyczenia. Prosze sie nie martwic o moje implanty sa regularnie konserwowane i mam zamiar napsuc Wam wszystkim jeszcze sporo krwi zanim odejde w pokoju 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 556 do 570 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram