Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 541 do 555 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego dla naszego nieśmiertelnego Q i obyś nigdy nie zaznał smutku bycia człowiekiem 😀

Tom
    Uczestnik

Kolejne urodziny dzis ;>

Omega, wszystkiego najlepszego! 🙂

Spelnienia marzen, zdrowia, szczescia w zyciu, duzo usmiechu, radosci i dobrego humoru na kolejny rok 😉

W ramach prezentu:

Dołączona grafika

Piotr
    Klucznik

Sto lat, Sebuś. 😉 Duzo zdrowia i dobrego humoru, jak najwiecej wolnego czasu i hmm... nie daj sie za bardzo torturowac. ;>Hmm, Tom, masz jeszcze troche romulan ale? Bo w nocy jakos wyparowalo. ;>

fluor
    Klucznik

Najlepszego Omega 🙂 Obyś nam webmasterował wiecznie a skutecznie ;)Andoriańskie życzenia miłych trekowych wakacji wędrują także do pozostałych solenizantów dnia : Solsiusa i Pah Wraith 🙂

Piotr
    Klucznik

No tak, jak moglem nie zauwazyc. Solsious, Pah Wraith - wszystkiego najlepszego. Wybaczcie niedopatrzenie. 😉

Domko
    Uczestnik

Pah Wraith, mimo że wysłałem życzenia, to umieszczam tu publiczne. Wszystkiego romulańskiego. :)Solsius: Live long and prosper. :)Ogólnie - wszystkiego najlepszego dla Was obu.

Barusz
    Uczestnik

Wszystkiego dobrego wszystkim trzem - zdrowia, szczęścia, pomyślności.

Xalein
    Uczestnik

Wszystkim chcialbym podziekowac ze pamietali o mnie.

Riri
    Uczestnik

Wszystkiego naj naj trekowniejszego:)Dla wszystkichj SolEnizantow:)r1

Pah Wraith
    Uczestnik

Wzruszenie nie pozwala mi ścisnąć Was za gardło ;)Dzięki.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Wiec czas na moje zyczenia 😉 Omego zycze spokojnej pracy w maszynowni nad destylacja... znaczy sie chcialem powiedziec wspomaganiem dzialania forum ;D Mam nadzieje ze nie braknie plazmy 😉 Pah - jako ze pierwszy sposrod malopolan swietujesz urodzinki zycze wiec zeby Wasz Tiberius zalecial daaaaleko daaaaleko ;> SolSius a Tobie zycze wszystkiego wolkanskiego - rozwoju ambasady i powodzenia w innych planach 😉 A wszystkim tradycyjnie juz wszystkiego trekowego ;P

Pah Wraith
    Uczestnik

Romulanom to chyba dużo Ale ? 😉

Xalein
    Uczestnik

Moja kolej chcialbym zlozyc najserdeczniejsze zyczenia pozostalym solenizantom.Wszystkiego najlepszego, spelniania wszystkiech marzen zwiazanych z trekiem i tych osobistych, a ponad to Omedze dalszego rozwoju forum i super skorki.Live long and prosper.

Gosiek
    Uczestnik

Wszystkim dzisiejszym solenizantom wszystkiego najlepszego, a do tego:

Omega - aby Twój bim...;> yyy, znaczy się soczek z rdzenia zawsze trzymał odpowiednią moc, adminowanie na forum nie sprawiało problemów, a maszynownia była pełna chętnych do pomocy trillek (o ile nie wypiją mojego przydziału soczku ;>). 😛 No i wielu kolejnych ciekawych lat w naszym gronie. 😉 Twoje zdrowie, beczkę bloodwine znajdziesz tam gdzie ostatnio. 😉

Pah Wraith - żadnych przeciągów w bajorańskim tunelu, zeby Cię gdzieś nie wywiało, 😉 oraz wielu lat w zdrowiu, szczęściu, wśród przyjaciół (także trekowych).

Solsius - Dif-tor heh smusma czyli live long and prosper, dużo szczęścia i radości, wielu przyjaciół, spełnienia marzeń i wszelkich planów na przyszłość.

OmegaOne
    Uczestnik

Dzieki serdeczne wszystkim za pamiec i litry bloodwine/romulan ale/etc.. Jak milo gdy przypominacie ze jestem o rok bardziej zdziadzialy i stetryczaly ;Pno i... Wszystkiego najlepszego solenizantom 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 541 do 555 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram