Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 526 do 540 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Domko
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego, Mr. McSee. :)Niech Excelsior dowiezie Cię tam "gdzie nikt jeszcze nie dotarł". 🙂

fluor
    Klucznik

Najlepszego, dużo radości w rodzinie i na okręcie 😉

Corvus
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego dla operacyjnego!! Życzy taktyczny! 😀

Kaleh
    Uczestnik

Ja proponuję wspólny śpiew :)Sto lat... sto lat... niech żyje... żyje nam!!!!:D

EMH Mark IX
    Uczestnik

Nniech mu foton pomyślnoościiii,nigdyyy nieeee zagaaaśnieeee!!!A kto OPS'aaaa nieee szanujeee,niech muuu plaazmaaaa przylaadujee!!Hop, siup :)To śpiewałem ja - Doktorek 😛

O`mus
    Uczestnik

To i ja się dołączę do życzeń. Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślności, oraz jak najwięcej wszelakie radości. Z resztą sam najlepiej wiesz czego chcesz, więc tego właśnie ci życzę 😀 😛 😀

Wszystkiego najlepszego Boni od Sternika. Specjalnie zachowaną mam sake na takie okazje. Kampai!

Bonifacius
    Uczestnik

Dziękuję :rotfl: Dziękuję Wam, za wszystkie życzenia (Doc - przyśpiewka w deche 🙂 ) nawet nie wiecie co dostałem od żony ??? - Star Trek Encyclopedia by Michael and Denise Okuda. Nawet sobie nie wyobrażanie w jakim byłem szoku.To były jagorętsze urodziny do tej pory.Temperatura we Wrocku przekroczyła wszelkie dopuszczalne normy dla mojego organizmu, i do tego zaprawiłem się zimnym browcem 😉

Riri
    Uczestnik

moje spoznione aczkolwiek sczere i najlepsze zyczenia... jak wpadne latem do wrocka, dasz poogladac?r1

Bonifacius
    Uczestnik

Nie ma sprawy Riri - daj znać kiedy będziesz 😀

Riri
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego jubilatom:)))))Ciezko mi skladac zyczenia inne niz wszystkiego najlepszego, bo nie wim czego poza obfitoscia treka wam zyczcyc:Pr1

Barusz
    Uczestnik

No, Voy'owi trzeba życzyć, by w Stanach głosił chwałę polskiego fanzinu ST. Wszystkiego dobrego i spełnienia trekowych i nie tylko marzeń.

Voy
    Uczestnik

Spx, thx ;>

Riri
    Uczestnik

najlepsze zyczenia dla Q...

Domko
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego, Q. Niech Kontinuum będzie zawsze dla Ciebie łaskawe. 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 526 do 540 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram