Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 511 do 525 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Arille
    Uczestnik

wszystkiego najlepszego Velo!pasji w radosnej twórczości i w nauce arabskiegooraz ukochania przez mazowieckich podopiecznych 😀

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Velo zycze Ci spokoju ducha i zdrowia 😉 Jak najmniej klopotow z arabskim jezykiem a przede wszystkim jak najwiecej radosci z ulubionej astronautyki - zbierz wreszcie cala kolekcje wymarzonych autografow 😉 Wielu publikacji w Twojej gazetce netowej i wszystkiego wymarzonego i wysnionego 😉

Riri
    Uczestnik

Happy birthsday to me....

Bedziecie cierpiec bo sierm bendem zalil... poniewarz w reichu sa zielone swiatki i jest wolmne na uni do srody, to siedzem sam i nikt nie przyszedl na moje urodziny.....

BUUUUUU!!!!!!

nilkt mnie nie lubi......

Buuuuu.....

*cries

r1

mattik
    Uczestnik

A ja chciałbym życzyć wszystkiego najlepszego wszystkim, którym tego nie życzyłem... i Kapitan, i Velo'owi i Riri'emu tez;>

Bonifacius
    Uczestnik

To ja się dokładam do mattik'a - chociaż życzeń nie składam wszystkim to jednak za każdym razem zaglądam na "dno" pierwszej strony Forum TSS i patrzę kto to tam dzisiaj ma urodziny 😀

Wszystkiego wszystkim życzy:

I. Thorne
    Uczestnik

O kurcze, dużo tych urodzin przegapiłem.ŻYczę więc wszystkim, którzy mieli (i będą mieć bo na pewno coś przegapię) wszystkiego najlepszego i żeby wreszcie zaczęli dawać trek w polskiej TV.

Vashar
    Uczestnik

Przyznaje bez bicia, ze romulanski wywiad dzis nieco zaspal... i dopiero teraz ma okazje sie zrehabilitowac... ;>Dzis urodziny obchodzi Ashka, Ashka the Great, Ashka the Legend, Ashka the Postrach Mazowsza ;>Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin w imieniu swoim i Asi (tez Asi, tez Rrromulanki ;P ) skladam Tobie i zyczymy ci duzo radosci, bys nie tracila pogody ducha i aby protektory zawsze chronily Twoje cccccennee karrrty ^_^

Tom
    Uczestnik

Do zyczen dolacza sie pokladowy kardach. Wszyskiego najlepszego ;> zeby romulan_ale, kart i milego towarzystwa nigdy nie zabraklo ;>

Piotr
    Klucznik

Uuu, urodziny? Vashar... tak zawalic... ;> Starzejesz sie. ;)Hmm, czego tu zyczyc Romulance, maniaczce CCG? Zerwania z nalogiem? ;> No dobra, nie. ;P Szczescia w wyciaganiu kart i pokonywaniu innych CCGmaniakow. 😉 Oczywiscie zdrowia, powodzenia w nauce, zapasu krakersow... 😉 i wszystkiego najlepszego.

Gosiek
    Uczestnik

i pokonywaniu innych CCGmaniakow. 😉

Ja bym akurat tego nie życzyła, bo nie lubię przegrywać. ;> Ale poza tym wszystko się zgadza - Ashka dużo wolnego czasu, mało nauki, bezproblemowej sesji, a potem wspaniałych wakacji... I oczywiście rozbicia banku lub wygranej w totka. 😛

fluor
    Klucznik

Uczestniczyłem w grupowym śpiewaniu Sto lat na spotkaniu mazowieckim, więc dodam tylko.... wszystkiego najlepszego 😀

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Tak ten tego to zaczynajmy ;> A wiec wszystkiego Borgowego ashka 😉 Jak najwiekszej ilosci asymilacji kart przeciwnika 😉 Szczescia zdrowia pomyslnosci - w przyszlym roku fure mazowieckich i nie tylko gosci ;P I niech moc bedzie z Toba :mrgreen:

Liranna
    Uczestnik

Spóźnione, ale szczere. Niech się spełnią Twoje marzenia. Wszystkiego najlepszego ashka

Dalek
    Uczestnik

Moje też spóźnione :>Najlepszego. Tylko unikalnych kart w boosterze ;).

EMH Mark IX
    Uczestnik

Boni! Wszystkiego dobrego Szkocie, szybkiego awansu, pociechy z małej (no i małżonki oczywiście :lol:) i ogólnie, czego tylko sobie życzysz 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 511 do 525 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram