Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 451 do 465 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • waterhouse
    Uczestnik

Bardzo dziękuję za życzenia 😉 Mam nadzieję że spełnię pokładane we mnie nadzieje jako oficer terenowy. Co ciekawe ukończyłem dziś nie 21 a 20 lat - podczas rejstracji przez przypadek się postarzałem 😀

Pah Wraith
    Uczestnik

Od Moderatora: posty przeniesione z dzialu malopolskiego.

Najlepsze życzenia dla naszego ukochanego Dowódcy!

Niech jego mądre decyzje szybko uczynią z nas co najmniej kapitanów, a odwaga decyzji zabierze nas tam, gdzie nie postaneła jeszcze noga żadnego krakowianina.

Jeśli zaś Q pozwoli pod Jego przywództwem zmieciemy z powierzchni Galaktyki wszystkich wrogów Imperium!

waterhouse
    Uczestnik

Bardzo dziękuję!!Ku chwale Imperium!!! PSMam dziś 20 a nie 21 urodziny 🙄

cysia
    Uczestnik

skoro już ktoś założył tak miły wątek w naszej części forum, to ja również dołączam się do życzeń:) nie wiem czego się życzy romulanom (szczególnie tym na wysokich stanowiskach:]), ale tego ci właśnie życzę:)

Domko
    Uczestnik

Romulanom na wysokich stanowiskach życzy się, aby mieli oczy dookoła głowy. :DA na poważnie, życzyłem już wprawdzie w tonie trochę żartobliwym, w dziale Urodzinki, ale tutaj też się dopiszę. :)Waterhouse, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, a także zadowolenia z pełnionej funkcji. 🙂

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Ja takze dopisuje swoje zyczenia 😉 Waterhouse wszystkiego o czym marzysz i myslisz, zdrowka powodzenia w zyciu osobistym i zawodowym. Jak najwiecej przyjaznych dusz dookola 😀 No i oczywiscie wielu ciekawych spotkan malopolskiego odlamu trekerow 😉

Vashar
    Uczestnik

Dzis obchodzi urodziny nasz Pierwszy Oficer, Piotr :)Zaspiewajmy mu sto lat, zeby wiedzial, ze jest o kolejny rok starszy! :PPiotrze, wraz z Asia zycze Ci duzo zdrowia, szczescia, radosci, wszelkich dobr trekowych ;> No i zeby cie forumowicze oraz zaloga nie wykonczyli nerwowo ;> :bukiet: :bukiet:

Tom
    Uczestnik

Kardach sie do tych zyczen dolacza ;> Wszystkiego najlepszego 🙂

Arille
    Uczestnik

gorące romulańskie życzania składa Arille 😉

Arecki
    Uczestnik

Piotrze!W tym szczególnym dniu szczególnie życzę Ci rzeczy dwóch: miłości, co w sens życie ubiera i szczęścia by wygrać z losem w pokera. 🙂

Dalek
    Uczestnik

Najlepszego Piotrze.Odzyskania pozycji lidera na ogame :P.

fluor
    Klucznik

Posłusznej załogi 😉 i w ogóle wszystkiego co najlepsze w realu i Treku 🙂

Liranna
    Uczestnik

Długo czekałam owej godziny, Aż wreszcie nadeszły Twoje urodziny. Więc chcę przed Tobą serce otworzyć, I najlepsze życzenia Ci złożyć. Żyj długo w szczęściu i radości, Nigdy nie zaznaj przykrości. I tylko samych pogodnych dni, Na urodziny... życzę Ci.Piotrze: Sam najlepiej wiesz czego pragniesz i życzę Ci, aby to się spełniło.

OmegaOne
    Uczestnik

Piotrus z okazji urodzin wszystkiego, co najlepsze, co dobre i mile, co budzi usmiech na twarzy, co kryje się w maleńkim słowie - szczescie - oraz tradycyjnych 100 lat 😉

Zeal
    Uczestnik

Cóż FO... Wszystkiego najlepszego.. Oraz aby Twoja kajuta była wypełniona kadetkami (i nie tylko 😉 )

Wyświetlanie 15 wpisów - od 451 do 465 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram