Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 406 do 420 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Sai
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego, zdrowia….i czego sobie życzysz.

finidi
    Uczestnik

Życzę Ci doktorku wszystkiego najlepszego, wiele radości, no i przede wszystkim zdrowia.

Gosiek
    Uczestnik

EMH - nowego, zawsze działającego przenośnego holoemitera w prezencie oraz dużo szczęścia, zdrowia, pomyślności i spełnienia marzeń. 🙂

Tom
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego, EMH 😉

I. Thorne
    Uczestnik

Ja zaś życzę EMH, żeby wreszcie awansował i został ECH.Wtedy nikt mu nie podskoczy.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Pięknie dzięki wszystkim za życzenia... :)Miałem to napisać wczoraj, ale ze wzruszenia matryca mi sie zresetowała 😆

fluor
    Klucznik

Wszystkiego najlepszego w realu i w treku dla naszego nowego ekscelsiorowego dowódcy marines ;)Z tym językiem klingońskim to nie odpuszczę - nie po to się uczę, żeby odmówić sobie przyjemności męczenia Klingonów :DNajlepszego O'mus 🙂

Dalek
    Uczestnik

Fajnych karabinów fazerowych do zabawy i ręcznej wyrzutni torped kwantowych :P. Wszystkiego najlepszego O'mus.

Corvus
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego O'mus.Wyszkoliłem ci Marines, reszta zależy od ciebie. Życzę powodzenia. 😀

Gratulacje O'mus! Po misji może wpadniesz na butlkę sake do glonojada co?

O`mus
    Uczestnik

Dziękuje serdecznie wszystkim za życzenia. Aż się wzruszyłem 😥 😀 😛 😀

Jak wypijesz sake to się jeszcze bardziej rozżewnisz 🙂

Coen
    Uczestnik

Dzisiaj swoje święto obchodzi jeden z najbardziej szanowanych przeze mnie użytkowników tego forum. Z tej okazji Seldon wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dobrych graczy i ciekawych sesji. I obyś wrócił kiedyś do prowadzenia bitew na forum, czego życzę nie tylko Tobie, ale tez sobie i wszystkim innym graczom.

Zeal
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Seldon, spełnienia marzeń... Oraz zapału do prowadzenia równie interesujących (dla obu stron....)dyskusji jak te, które miałem kiedyś okazję z Tobą prowadzić (co prawda na innym forum, ale - liczy się fakt).

Liranna
    Uczestnik

I ja dołanczam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego Seldon.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 406 do 420 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram