Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Gosiek
    Uczestnik

Arecki - sto lat. sto lat! i jeszcze więcej 😉 życia w szczęściu, zdrowiu, wśród rodziny i wspaniałych przyjaciół oraz dużo wolnego czasu, spełnienia marzeń i radości z rosnącej córeczki. 🙂

Tom
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego! 🙂 Spelnienia wszystkich marzen, duuuzo zdrowia i pomyslnosci 🙂 I skutecznej asymilacji coreczki na trekerke 😉

Arecki
    Uczestnik

Bardzo dziękuję Wszystkim za życzenia. Naprawdę mnie wzruszyliście. Szkoda tylko, że to nie "osiemnastka". I obiecuję, że córeczkę wychowam na porządną trekerkę. 🙂

Vashar
    Uczestnik

Z pokladowego kalendarza wynika, ze dzis swoje urodziny obchodzi trekkerka Unicorn! :)W zwiazku z tym, wszystkiego najlepszego, wiele szczescia, pomyslnosci, zdrowia, wszelkiego trekowego dobra no i duuuuuzo usmiechow na codzien :Dzycza Oskar i Asia

EMH Mark IX
    Uczestnik

I ja się przyłączę w imieniu całej załogi Uni.Wszystkiego dobrego, pogody ducha i czego tylko sobie życzysz Perełko w załodze.Twój Doktorek 🙂

Xalein
    Uczestnik

Ja tez przylacze sie do zyczen, wszystkiego najlepszego i trekowego w tym wspanialym dniu 😎

Sai
    Uczestnik

Nadeszła wiekopomna chwila… (dla Ciebie). Dzień kolejnych urodzin. Nie owijając w bawełnę, życzę Ci wszystkiego NAJ…zdrowia….szczęścia…..oraz spełnienia marzeń. 😀

Dalek
    Uczestnik

Zdrowia, szczęścia pomyślności niech Ci szczęście w życiu gości (:P).

mattik
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego, czego tam chcesz i inne ble ble ble... Ale nie życzę Ci szcześcia bo dostąpiłaś jego pełni rodząc się w 'jedynym, słusznym' roku :D. Hepi berfdej Unicorn!

Gosiek
    Uczestnik

Unicorn - dużo szczęścia, zdrowia, radości, wspaniałych przyjaciół i szybkich postępów w Taekwon-do (może kiedyś jakieś mistrzostwo Polski, co? :)) oraz we wszystkim co zamierzasz w życiu robić.Qapla'

finidi
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Uni, dużo szczęścia, zdrowia, na co dzień dobrej zabawy, oraz spełnienia wszystkich marzeń 🙂 .

Corvus
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego i obyś miała najlepszych przełożonych na USS Excelsior 😀 😀 😀

fluor
    Klucznik

Wszystkiego co najlepsze 🙂

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Unicorn ja takze dokladam sie do zyczen 😉 Wszystkiego najlepszego i jak najwiecej usmiechu i szczescia z okazji urodzinek 🙂

Voy
    Uczestnik

Najlepszego koniu.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram