Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 331 do 345 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Gosiek
    Uczestnik

I ja się dołączę do życzeń - sukcesów, radości, szczęścia, wielu wspniałych przyjaciół... A w trekowym uniwersum - pisania jeszcze lepszych opowiadań (choć te, które już czytałam i tak są bardzo dobre), okazji zobaczenia nowego, dobrego treka i... trochę mniej federacyjnego punktu widzenia. 😉 ;P.Qapla'

Bonifacius
    Uczestnik

No chociaż jestem ostatnim z załogi to jednak nie ostatni w ogóle. Się zdarza czasem, że zdążę.ZATEM: składam Ci Zarathos najlepsiejsze życzenia urodzinowe. Żebyś miał z nami jak najmniej kłopotów 🙂

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Zarathos najlepszego! Niech Twoj okret ma zawsze spokojny i bezkolizyjny kurs bez koniecznosci uzywania broni 😛 No i jak najwiekszej ilosci treka w okolicy 😉

Tom
    Uczestnik

Wszystkiego trekowego i spelnienia marzen 😉

Riri
    Uczestnik

Happy Trekkin' Birthsday:)riri

Vashar
    Uczestnik

Dolaczam sie do zyczen. :)Wszystkiego najlepszego! Wiele szczescia, zdrowia i radosci :>

Coen
    Uczestnik

A więc przy takiej okazji i mnie nie mogloby zabraknąc.Wszystkiego najlepszego w realu, zdrowia, szczęścia i pomysłowości, ząs w uniwersum trekowym wielu nowych ras i nieznanych cywilizacji:)

tomjag
    Uczestnik

ja równiez dołaczam sie do życzeń dla Ciebie Zarathos. Spóźnione, ale szczere - wszystkiego trekowego i nie tylko

Piotr
    Klucznik

Jak ten czas leci, nasz pokladowy knujek Vashar znow zdmuchuje urodzinowe swieczki. Wszystkiego najlepszego, oby kazdy Twoj spisek przyniosl pozadane efekty. 😉 I zeby pewna Romulanka nie dowiedziala sie o tej Trillce, ktora ma wyskoczyc z tortu. 😀 Aha, przy okazji - sukcesow w unikaniu patelni i wykrywaniu cegiel. ;>

Dalek
    Uczestnik

O wreszcie komuś mogę życzenia złożyć w dzień jego urodzin (innych nie uznaje 😛 , a do netu w tygodniu dostępu nie mam).Wszystkiego trekowego, zielonego i żeby napęd warp na Twoim statku działał jak należy.

I. Thorne
    Uczestnik

Cholerka, ale opóźnienie.Usłużny i zawsze skory do poświęcej kapitan McCaley składa najserdeczniejsze życzenia dowódcy naszej wesołej gromadki ( czytaj dywizji GF) i życzy szczęśliwego powrotu do stoczni ( na naprawy oczywiście, nikt tu nie mówi o złomowaniu, ale... 🙄

Xalein
    Uczestnik

Ja tez dolaczam sie do zyczen moich przedmowcow, wszystkiego romulanskiego 😎

Gosiek
    Uczestnik

Vashar - wszystkiego najlepszego, duuuuużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, wielu wspaniałych przyjaciół, wygranej w totolotka :P, mnóstwa nowych kart (hmm, może Ci jakąś sprezentuję na dobry początek ;>) i żebyś zawsze mógł zaśpiewać hymn prrrrawdziwego romulaka "Zielono w głowie mam..." 😛 - oczywiście najlepiej w duecie. 😉

mattik
    Uczestnik

Heppi berfdej i wsio najlepsze zycze ci Vasharze zum geburstag (:P)... Zdrowia, które jak wiadomo jest najważniejsze ;>, dużo zieleni, dużo treka, dużo pomyślności, dużo różnych głupot o ktorych marzysz i braku doświadczeń związanych z najnowszym modelem romulańskiej patelni :)No i rozsądnych ilości Romulan Ale :D.

Tom
    Uczestnik

VAAASHAAAR! :> Wszystkiego najlepszego w tym dniu szczegolnym ;>Duzo zdrowia, szczescia i pomyslnosci. ;> Usmiechu na twarzy, sukcesow w zyciu i spelnienia marzen ;>zycza Tomek i Ania 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 331 do 345 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram