Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Reyden. Mam nadzieję, że uratujemy Cię od Kardachów.Także spóźnione zyczenia dla Voy'a i Domka.

fluor
    Klucznik

Najlepszego trekowego Reyden 🙂

Domko
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego (czyt. trekowego i nie tylko) Reyden i Mick.

Sai
    Uczestnik

Szczęścia, zdrowia, pomyślności i dużo…. (tutaj sobie wstawcie co chcecie)… Powodzenia Reyden i Mick.

tomjag
    Uczestnik

Dla obu solenizantów najlepsiejsze życzenia urodzinowe! Zyjcie długo i szczęśliwie - Reyden i Mick. 😉 😆

Liranna
    Uczestnik

Wszystkiego trekowego, spełnienia marzeń i sami wiecie co jeszcze 🙂

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

No ja zyczenia skladam z opoznieniem z przyczyn technicznych. Wszystkiego najlepszego panowie 😉 niech wam szczescie sprzyja i omijaja klopoty 🙂

Unicorn
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego cpt. Zarathosie!! ;D

Niech dowódctwo nad naszym kochanym statkiem NCC-2000-C USS EXCELSIOR będzie Ci lekkie i bezproblemowe 😉

Corvus
    Uczestnik

Zar!!!! Wszystkiego możliwego i nie możliwego najlepszego!!!!!!

Kapitanuj nam do końca świata i jeden dzień dłużej.

Oczywiscie ja sam mam zamiar zostac kapitanem, ale póki co... 😉

Domko
    Uczestnik

Niech żyje nam kapitan naszej wspaniałej łajby. :DA tak na bardziej poważnie - to wszystkiego najlepszego, Zarathos. Dużo treka i czego tam sobie życzysz.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Wszystkiego trekowego Kapitanie.Pociechy z załogi, szczęścia w misjach i wszystkiego czego sobie życzysz 😆

fluor
    Klucznik

For he's a jolly good fellow,

Which nobody can deny.

Wszystkiego najlepszego i n zmierzającego do plus nieskończoności szczęśliwych lat 🙂

O`mus
    Uczestnik

Zdrowia, szczęścia, dużo dobroci od otaczających cię ludzi, żadnych problemów finansowych, oraz aby Ci dane było zobaczyć wkrótce jakiś trekowy serial w polskiej TV (:D:P:D)

Piotr
    Klucznik

Wszystkiego najlepszego, Zarathos. Powodzenia w zyciu, zdrowia i szczescia, a w trekowej rzeczywistosci pomyslnej kariery i wielu przygod na pokladzie Excelsiora. 😉

Zarathos
    Uczestnik

Dziekuje wszystkim pieknie... tylko dlaczego musicie mi przypominac ze jestem o rok starszy!Nie zeby to mnie martwilo, ostatecznie dla kogos komu Q moze buty czyscic to duzo nie znaczy, ale zawsze :PJeszcze raz serdeczne dzieki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram