Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 256 do 270 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • tomjag
    Uczestnik

Również wszystkiego najlepszego z okazji Twych urodzin Beh....

By Ci się dorzyło,

Słonko Ci świeciło.

Kasy i słodyczy

Tomjag Tobie życzy. 😆

Bonifacius
    Uczestnik

Tak to jest jak się netu w domu nie ma, że nie można w czasie odpowiednim złożyć życzenia tym, którym się one należą zatem:

Tobie Tęcza

Tobie Fluor

Tobie Corvus

Tobie Beherit

Tobie Thorne i

Tobie Coen

z całego serca życzę wam najpiękniejszych chwil w towarzystwie przyjaznych osób, dobrych miejsc, otwartej przestrzeni, dużo dużo świeżego powietrza, pięknych widoków i ...wolnego czasu na rozmyślanie o przyszłości.

Dodam tylko, że z Corvus'em i Fluorem mam zaszczyt służyć pod tą samą chorągwią - Excelsior-C :D:D

Spóźniony niemiłosiernie, skruszony do bólu

Bonifacius

Piotr
    Klucznik

Uff, uff... ciezko sie wtacza te beczki z bloodwine na mostek... 😉 Hmm, zaraz, nikt chyba nic nie wie. ;> Imprezka na mostku zaraz bedzie. Urodziny kolejne! ;)Gosiu, zdrowia, szczescia i wszystkiego co najlepsze. Nieduzego kaca po bloodwine i zadnej niestrawnosci po jakze pysznych klingonskich potrawach 😉 malo problemow z userami na forum, ostrego betleHa w razie gdyby problemow jednak malo nie bylo ;> (uzyczysz w razie czego? 😉 ) i wielu zwyciestw w holodekowym snookerze. :)Zainteresowanych impreza powinna zachecic pieczen z targa. Gagh nie obiecuje, bo niektorym moze popsuc wrazenia z imprezy. ;> A dla nieklingonow mamy romulan ale. 😉

Liranna
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Gosiu!

Tom
    Uczestnik

Quchjaj qoSlIj Gosiu! Czyli wszystkiego najlepszego, jesli moj klingonski mnie nie zawodzi ;>, duzo zdrowia i pomyslnosci i tego wszystkiego co juz Piotr zyczyl 🙂

Kronos
    Uczestnik

Gosiu wszystkiego naj 🙂 już wysyłam beczułkę bloodwine i świeżutki Gagh ( nie wiedzą co tracą :> ) w prezencie urodzinowym.Jak przystało na Klingona życzę ci abyś wyszła zwycięsko w chwale i blasku z każdej bitwy, aby inni wojownicy śpiewali przez stulecia pieśni wychwalające twoje czyny :mrgreen: i aby było ci dane odejść bohatersko na polu walki w Sto-Vo-Kor. :ik:A teraz czas obalić tą beczułkę co Piotr przyniósł 🙂 😈 Qapla !!!

Vashar
    Uczestnik

Przylaczamy sie do zyczen! :]Wszystkiego najlepszego Gosiu, duzo zdrowka, szczescia i (tradycyjnie) zeby Ci treka i innych dobrych seriali do ogladania nie zabraklo ;>Zyczymy takze by wklad w moderatorskim i korektorskim dlugopisie sie nie wyczerpywal za szybko ;>Asia i Oskar :]

Arecki
    Uczestnik

Żyj długo i szczęśliwie, Gosiu.Wszystkiego najlepszego, szczęścia, awansów i spełnienia marzeń 🙂

fluor
    Klucznik

Najlepszego... 🙂

Jak to się mówi w Ugandzie... kulikka okutukka kumazalibwa albo klasycznie felix sit natalis dies 😉

po wolkańsku i kardasjańsku nie będę nawet próbował... 😀

tomjag
    Uczestnik

🙂 Wszystkiego naj...naj - duzo zdrowia, szcześcia i zadowolenia dla Ciebie Gosiu od tomjag 😀 🙄 😎

Sai
    Uczestnik

Ja też się dołączam do życzeń. Wszystkiego najlepszego. 🙂 Krótko i na temat. 😉

Gosiek
    Uczestnik

Wszystim Wam serdecznie dziękuję za życzenia. 🙂 Szczególne podziękowania dla twórcy pieczeni z targa (chociaż ilość potrzebnego do asymilacji tego dania bloodwine sprawiła, że nadal coś mi dudni w głowie ;>) a także dla kilku innych załogantów... 😉 PS. Fluor - jeżeli myślisz, że ugandyjski jest dobry na kaca po bloodwine i innych trekowych trunkach, to muszę Cię rozczarować - to nie działa. 😛 Chociaż wygląda rewelacyjnie. Dzięki dla Ciebie i wszystkich. /me idzie po mały kubeczek bloodwine na poprawę percepcji 😉

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

spoznione ale szczere zyczenia najlepszego z okazji urodzinek 😉 wszystkiego co najlepsze i najmilsze 🙂

O`mus
    Uczestnik

Kurcze czy nigdy z życzeniami na czas nie zdążę?? Znów spóźnione ale jak zawsze szczere zdrowia, szczęścia, aby wszystko układało się po twojej myśli w jakiejkolwiek sprawie, oraz czego sobie życzysz (nigdy nie byłem dobry w układaniu takich rzeczy :P)

mattik
    Uczestnik

yhh... Tak to jest jak się nie ma czasu, żeby wejść na forum. Wszystkiego 'najlepsiejsiego'! 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 256 do 270 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram