Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 241 do 255 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Arecki
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego, Coen. Dużo bloodwine, gagh (i innych świństw, tzn przysmaków) oraz weny twórczej.

Piotr
    Klucznik

Wielu chwalebnych bitew, piesni o Twoich czynach i duzo bloodwine, zeby te piesni byly jak najciekawsze. 😉 Qapla Coen! ;>

I. Thorne
    Uczestnik

Miałem siedzieć cicho, ale przy takiej okazji nie mogłam milczeć.Coen, życzę Ci wszystkiego najlepszego, dużo chwalebnych czynów oraz bohaterskiej śmierci w walce, aby Twoje czyny były opiewane w pieśniach przez wiele pokoleń.

Coen
    Uczestnik

Serdecznie wam wszystkim dziękuję:)

Gosiek
    Uczestnik

Choć trochę spóźnione, ale nie mniej przez to szczere: qoSlIj DatIvjaj Coen - żyj długo, szcześliwie i honorowo. I jak przystało na prawdziwego wojownika batlh bIHeghjaj - Obyś umarł z honorem. :ik: Qapla'!

Tom
    Uczestnik

Spoznione odrobine, ale szczere.. Wszystkiego trekowego Coen!

Liranna
    Uczestnik

Oj Coen, wstyd, że się spóźniłam, ale jakoś tak wyszło. Wszystkiego najlepszego. Quapla

O`mus
    Uczestnik

To i ja się pod spóźnialskimi podpisuje :D. Wszystkiego najlepszego (musze częściej odwiedzać forum)

Piotr
    Klucznik

A dzis urodziny obchodzi Beherit. ;> Wszystkiego najlepszego, milego siania chaosu na pokladzie, zameczania zalogi, i innych przyjemnych dla Ciebie zajec. 😉

Vashar
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Beh! :]Wiele szczescia, radosci, zdroooowia i grzecznego Zielara :>

Beherit
    Uczestnik

etam, na co mi grzeczny zielar?:>zywy jest fajniejszy niegrzeczny, a bot to i tak dziala jak chce, a bedzie dzialal jeszcze gorzej :>.dzik w kazdym razie...

mattik
    Uczestnik

Chaosu siania, na fotelu FO przesiadywania :P! Wszystkiego najlepszego Beherit!!! ;>

Tom
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego, Beh i obfitych w krew lowow ;>

Gosiek
    Uczestnik

Wszystkiego naj(...) Beh oraz przyczepnego sufitu, nowego generatora chaosu, pieknie wybuchajacych fireballi, wesołego i niezbyt gryzącego Zielara... I czego sobie jeszcze zażyczysz. 😀 A, no i oczywiście wiecznie sprawnego kijaszka of darkness. 😛

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Wszystkiego zakreconego beh 🙂 jak najmniej porzadku a jak najwiecej chaosu 😉 no i zebys sie dorobila jeszcze jednego Zielara ;D

Wyświetlanie 15 wpisów - od 241 do 255 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram