Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Dalek
    Uczestnik

Najlepszego 😀

Wolf
    Uczestnik

Ja też dołącze się do życzeń, wszystkiego najlepszego Corvus, abyś długo służył i dorobił się własnej floty.

Corvus
    Uczestnik

Dziękuję wszystkim za życzenia!!Wierzę że wszystkie się spełnią, a tak na marginesie, przy najbliższej okazji stawiam wszystkim Romulan Ale!!!

Kronos
    Uczestnik

W tym całym zamieszaniu chyba umknęła wam ważna rzecz forumowicze 🙂

Mamy dziś solenizanta 😉

Wszystkiego najlepszego I.Thorne,

Dużo zdrowia, kasy i Treka do końca świata i o jeden dzień dłużej

;D

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

no to i ja sie dolacze do zyczen 🙂 wszystkiego najlepszego 🙂 no i nie zabijaj juz tej kury bo co ona winna 😉

Liranna
    Uczestnik

Dołączam sie do życzeń. Wszystkiego najlepszego!!!

I. Thorne
    Uczestnik

Dziękuje wszystkim za życzenia. Może mam mały staż na forum ale dzielnie się rozwijam.Muszę też złożyć życzenia Corvusowi, który świętował podczas mojej separacji z siecią. Corvus wszystkiego najlepszego dla Ciebie i całego Imperium Romulańskiego ( do którego i ja niedługo dołączę). Niech żyję Romulus!

Corvus
    Uczestnik

Dzięki I. Thorne. 🙂 Tobie też życzę wszystkiego najlepszego!!Chętnie zobaczę kolejnego brata w naszych szeregach. Mam plany w których przyda się pomoc każdego romulanina.

Liranna
    Uczestnik

Kensie: Życzę Ci wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i czego tam sobie jeszcze życzysz.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Zdrowych, wesolych i snieznych swiat... a tak to nie te zyczenia. No wiec KaThArN wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Zeby Cie humor nie opuszczal i szczescie sprzyjalo. Glowa do gory po 24 roku zycia moze byc juz tylko lepiej 🙂

Liranna
    Uczestnik

Ja sie dołączam do życzeń. Wszystkiego najlepszego.

O`mus
    Uczestnik

A więc tak, wszystkim solenizantom, wszystkiego najlepszego. Może spóźnione, ale za to szczere .

Zeal
    Uczestnik

Coen:

Krótko i szczerze.

Wszystkiego najlepszego - i oby następnych jak najwięcej.

Corvus
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Coen!

fluor
    Klucznik

Timeo Andorianos et dona ferentes :DWszystkiego najlepszego najbardziej klingońskiemu z ludzi 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram