Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Domko
    Uczestnik

To i ja się dołączę do życzeń. Wszystkiego trekowego!

mattik
    Uczestnik

Viel Glueck, Andorianische Mensch! :PPP

O`mus
    Uczestnik

😎 To i ode mnie wszystkiego dobrego, aby ci się szczęściło, łącze nie siadało, a twój komputer podchodził pod status najnowszego osiągnięcia techniki. 😎

Corvus
    Uczestnik

No to i ode mnie wszystkiego najlepszego i tym razem nie musisz się strzec przed Romulańskimi podarkami. 😀

Liranna
    Uczestnik

Fluor: Ja również chciałabym Ci życzyć wszystkiego co najlepsze. Oby Ci sie w życiu wiodło po Twojej myśli. Spełnienia marzeń i wszystkiego Trekowego.

drupi
    Uczestnik

No Andorianinie i na ciebie przyszla kryska. 😀 Czulki sie starzeja juz zapewne nie te co kiedys:P Ale mimo wszystko wszystkiego najlepszego duzo Federacji i malo BORG:)) Nie wiem jak tam u was medycyna ale pewnie niezla totez zdrowia zycze rowniez. Lacza stalego cobys czesciej na ircu bywal. No i normalnie niechze cie usciskam tak po Borgowemu mocno i do bolu 😀

Vashar
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Fluor! ;)Wiele szczescia, radosci, zdrowka i zeby rodzina byla nadal wyrozumiala, gdy zakladasz te czulki i malujesz sie na niebiesko ;]PS. W redakcji Patha tez mozemy imprezke zrobic ;P

fluor
    Klucznik

Danke schon, Satlho' , dziękuję... jeszcze raz 🙂 Co prawda nie wszystkich mogłem złapać na IRCu, ale troszkę popiliśmy sobie truskawkowego piccolo i innych napojów wyskokowych 😉

o... tak zupełnie przypadkiem wczoraj dla Drupiego też coś znalazłem (Borg klasycznie)

Borges sumus. Resistere inutile est.

To oczywiście na wypadek, gdyby Borg znowu chciał się cofać w czasie i powstrzymywać Federację przed powstaniem (vide First Contact). Wtedy się nie udało, ale może starożytni Rzymianie by się poddali władzy kolektywu 😛

No i już się nie mogę doczekać kolejnego święta, szkoda że dopiero za rok 😀

Arecki
    Uczestnik

Corvus, wszystkiego najlepszego, wspaniałej przyszłości (takiej trekowej), fortuny, szczęścia i zdrowia 🙂 😀 🙂 😀

Domko
    Uczestnik

Wszystkie romulańskiego, Corvus. 😀

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Corvus niech ci sie szczesci i powodzi zycza wszyscy juz nie mlodziPS. nawet czlowiek nie czuje jak mu sie rymuje 😀

fluor
    Klucznik

Najlepszego... i życzę by czasem Romulanie wygrywali pojedynki z Federacją (byle nie za często) 😉

/me częstuje wszystkich Andorian Ale (bo romulańskie to już chyba spowszedniało ;P) 🙂

mattik
    Uczestnik

Dużo Romulan Ale, własnych Valdorów i ważnej pozycji w Senacie ;>. Wszystkiego najlepszego Corvus!

(...) wspaniałej przyszłości (takiej trekowej)(...)

[post="19635"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Arecki, czyzbys zyczyl Corvusowi udzialu w III wojnie swiatowej? 😛

Arecki
    Uczestnik

Skądże znowu !!!Raczej krótkiej edukacji, szybkich awansów, braku problemów pieniężnych i robienia w życiu tego, co się lubi 🙂

Liranna
    Uczestnik

Wszystkiego Trekowego Corvus !

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram