Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Liranna
    Uczestnik

Jako, że mam sporo opóźnień napiszę tak:

Wszystkiego najlepszego wszystkim solenizantom, którzy świętowali podczas mojej nieobecności.

Wszystkiego trekowego 😀

Bonifacius
    Uczestnik

... kto ma kiedy urodziny...

Ja mam dokładnie miesiąc po Twoich Liranna 🙂 znam nawet godzinę - 4:40 słońce właśnie zaglądało na salę porodową 🙂

a swoją drogą u mnie w rodzince panuje pogląd, że "urodziny to ma każda świnia" i obchodzi się tylko imieniny - a ja jestem innego zdania - każda okazja jest dobra :):):)

Liranna
    Uczestnik

Ja też urodziłam sie po 4 rano, ale dokładnie nie wiem o której.

Co do urodzin i imienin, to ja obchodzę i jedno i drugie. Urodziny, bo taki jest zwyczaj, a imieniny bo mam typowo śląskie imię.

Gosiek
    Uczestnik

Tęcza - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin - zdrowia, szczęścia, masy dobrego scifi do oglądania, zgarnięcia najbliższej kumulacji w totolotka 😉 oraz dalszego miłego pobytu na forum. ;D

mattik
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego, szczęscia, zdrowia (bo zdrowie jest najważniejsze 😉 ) oraz częstych i pieknych tęczy do oglądania ;>.

Tom
    Uczestnik

Dolaczam sie do zyczen. Wszystkiego trekowego! ;D

Liranna
    Uczestnik

Ja również życzę wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń.

Piotr
    Klucznik

O, urodziny. 🙂 Tom, gdzie jest ta dostawa Romulan ale? ;> No niewazne, Tecza, wszystkiego najlepszego w dniu urodzin. Jak najwiecej dobrych zdarzen w zyciu i jak najmniej problemow.

Dalek
    Uczestnik

Dzięki wielkie 😀

Gosiek
    Uczestnik

Dziś urodziny obchodzi nasz niebieskoskóry kolega z załogi i forum - Fluor. Na początku tradycyjnie wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, sporo gotówki (czasem się jednak przydaje). I oczywiście duuużo treka oraz żeby Twoje andoriańskie czułki zawsze łapały pion. 😉 😀 Qapla'PS. Bloodwine, romulan ale i toasty będą na najbliższym spotkaniu lub na IRCu - w zależności od tego, gdzie wcześniej się pojawi solenizant. 😉

Tom
    Uczestnik

Dolaczam sie do zyczen 😉 wszystkiego najlepszego Fluor ;)ps. dla zainteresowanych: canar tez bedzie ;P

fluor
    Klucznik

A dziękuję bardzo wszystkim, którzy złożyli albo złożą życzenia 😀 Niestety w ostatnich dniach złapałem urudeleańską grypę 😀 albo coś w tym rodzaju. Troszkę mnie to unieruchomiło, ale postaram się stawić się na przynajmniej regulaminową godzinkę na IRCu o ile nic mnie nie zatrzyma 😉 .

Piotr
    Klucznik

Wszystkiego najlepszego, Fluor, niech Ci zdrowie i dobry humor zawsze dopisuja, niech Twoja skora zawsze blekitna bedzie, 😉 a antenki... hmm... niewazne do czego Ci sluza, oby jak najdluzej spelnialy swoja funkcje. 😉

Arecki
    Uczestnik

Ja również dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego, a w szczególności niebieskich migdałów i dużo Curacao Blue. 😉

Dalek
    Uczestnik

Najlepszego. Gdzie ja polożyłem tą skrzynkę andoriańskiego piwa (niebieskiego oczywiście) ?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram