Dzis kolejne urodzinki. Kadet Drupi nam sie o rok zestarzal, nie wiem czy gratulowac, czy wspolczuc... No zartuje przeciez! 😉 Wszystkiego najlepszego, Drupi. Wpadnij na irca z jakas flasz... znaczy wpadnij pogadac. 😉
Wszytkiego najlepszego trekowego, dużo zdrowia szczęścia i miłości bliskich i wybranych, oraz wypasistej balangi, do tego jeszcze wszystko to czego pragniesz.
Dolaczam sie i przesylam zyczenia wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczescia i wiele treka w zyciu 😀 No i jako, ze jestes oficerem TSS, to owocnej wspolpracy i zeby uczestnictwo w budowaniu tejze strony Ci sie nigdy nie znudzilo 😉
No i jak zwykle pierwszy wie wszystko, wyniucha i rozpowie 😀 A tak serio wszystkim bardzo dziekuje za zyczenia i jestem dumny, iz moge ze tak powiem przebywac w takim towarzystwie.P.s. A tak wogole to cale Wasze wazeliniarstwo wam nie pomoze i tak zostaniecie zasymilowani 😀 😀 (joke).Naprawde sie wzruszylem.
Skoro nawet kardach Tom zaczyna pisać po klingońsku to co mi pozostaje? 😉 qoSlIj DatIvjaj mangHom Kronos! Żyj szczęśliwie, długo, zdobądź wszystko czego pragniesz... zaś w dniu dzisiejszym życzę duuużej beczki bloodwine, mnóstwa prezentów i zabawy do rana. Twoje zdrowie - :piwko: Qapla', i jak mówią wojownicy - batlh bIHeghjaj.
No to przy takiej ilosci bloodwina to nie wiem jak sie skonczy dziesiejsza impreza :-DOde mnie rowniez wielu przyjemnych klingonskich imprez, utopienia we krwi twoich wszystkich wrogow itp itd. Ogolnie wszystkiego czego normalny Klingon moze chciec :-DA
Dziękuję wszystkim za tak wspaniałe życzenia 😀 No jak skończymy świętować przy tej ilości bloodwine którą przynosicie 😮 to będzie nam potrzebny odwyk 😈 Wasze zdrowie :piwo:
Ktos chce bloodwine? A, Kronos, no tak. 😉 Wszystkiego n... Ej, nie lez pod konsola, jeszcze jedna beczka zostala. 🙂 Czego zyczyc Klingonowi? Wielu wygranych bitew i honorowej smierci? E, nie. 😉 Zdrowa, szczescia i malego kaca. 😉 Qapla'!
Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 1,596 w sumie)