Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Piotr
    Klucznik

Dzis kolejne urodzinki. Kadet Drupi nam sie o rok zestarzal, nie wiem czy gratulowac, czy wspolczuc... No zartuje przeciez! 😉 Wszystkiego najlepszego, Drupi. Wpadnij na irca z jakas flasz... znaczy wpadnij pogadac. 😉

Arecki
    Uczestnik

:piwo:Wszystkiego trekowego, szybkiego awansu, zdrowia, szczęścia i fortuny. :piwo:

fluor
    Klucznik

Jesteśmy Borg. Drono Drupi, przyjmij nasze życzenia urodzinowe. Opór jest daremny. 😀

(zasymilowany Fluor 😉 )

O`mus
    Uczestnik

Wszytkiego najlepszego trekowego, dużo zdrowia szczęścia i miłości bliskich i wybranych, oraz wypasistej balangi, do tego jeszcze wszystko to czego pragniesz.

Vashar
    Uczestnik

Dolaczam sie i przesylam zyczenia wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczescia i wiele treka w zyciu 😀 No i jako, ze jestes oficerem TSS, to owocnej wspolpracy i zeby uczestnictwo w budowaniu tejze strony Ci sie nigdy nie znudzilo 😉

mattik
    Uczestnik

Nowych obiektów do asmymilacji, nowych komponentow 🙂 i wszystkiego borgowego :-D. Zyczy mattik 🙂

drupi
    Uczestnik

No i jak zwykle pierwszy wie wszystko, wyniucha i rozpowie 😀 A tak serio wszystkim bardzo dziekuje za zyczenia i jestem dumny, iz moge ze tak powiem przebywac w takim towarzystwie.P.s. A tak wogole to cale Wasze wazeliniarstwo wam nie pomoze i tak zostaniecie zasymilowani 😀 😀 (joke).Naprawde sie wzruszylem.

Tom
    Uczestnik

Dzis swoje swieto obchodzi jeden z naszych klingonskich przyjaciol 🙂

Quchjaj qoSlIj Kronos! - Wszystkiego najlepszego! Szczescia, zdrowia, zycia pelnego samych milych niespodzianek i duzo treka 🙂 :ik:

Gosiek
    Uczestnik

Skoro nawet kardach Tom zaczyna pisać po klingońsku to co mi pozostaje? 😉 qoSlIj DatIvjaj mangHom Kronos! Żyj szczęśliwie, długo, zdobądź wszystko czego pragniesz... zaś w dniu dzisiejszym życzę duuużej beczki bloodwine, mnóstwa prezentów i zabawy do rana. Twoje zdrowie - :piwko: Qapla', i jak mówią wojownicy - batlh bIHeghjaj.

mattik
    Uczestnik

Wszystkiego klingońskiego, mnóstwa wygranych bitew, dobrej jakości batletH'a i ogromnej ilości bloodwine.Qapla`!

drupi
    Uczestnik

No to przy takiej ilosci bloodwina to nie wiem jak sie skonczy dziesiejsza impreza :-DOde mnie rowniez wielu przyjemnych klingonskich imprez, utopienia we krwi twoich wszystkich wrogow itp itd. Ogolnie wszystkiego czego normalny Klingon moze chciec :-DA

Kronos
    Uczestnik

Dziękuję wszystkim za tak wspaniałe życzenia 😀 No jak skończymy świętować przy tej ilości bloodwine którą przynosicie 😮 to będzie nam potrzebny odwyk 😈 Wasze zdrowie :piwo:

Zeal
    Uczestnik

Tego, tego... Jeszcze ja!Wszystkiego najlepszego, samych sukcesów... I małego kaca:DPS> Uprzedziłbyś, coś by się wykombinowało, a tak...

Coen
    Uczestnik

A ja tylko życzę aby ci kac minąl do jutra do 8 rano kiedy to wachtę zaczynasz:PA tak na poważnie to wszystkiego najlepszego 🙂

Piotr
    Klucznik

Ktos chce bloodwine? A, Kronos, no tak. 😉 Wszystkiego n... Ej, nie lez pod konsola, jeszcze jedna beczka zostala. 🙂 Czego zyczyc Klingonowi? Wielu wygranych bitew i honorowej smierci? E, nie. 😉 Zdrowa, szczescia i malego kaca. 😉 Qapla'!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram