Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • mattik
    Uczestnik

Wiem, że trochę spóźnione te życzenia ale w końcu lepiej późno niż wcale (nie miałem dostępu do neta). Wszystkiego Najlepszego FO!!!

fluor
    Klucznik

Hmm... niemożliwe żebym to przegapił ;o to chyba jakaś prowokacja :PWszystkiego najlepszego dla solenizanta (tak to się chyba pisze) 🙂

Piotr
    Klucznik

Topic znow wraca do lask, tym razem z powodu naszej kapitan. 🙂 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Ze spraw sluzbowych odzyskania serwisu zycze. A z pozostalych szczescia, duzo zdrowia i usmiechu codziennie. Ciag dalszy zyczen bedzie gdzies indziej. 😉

Zeal
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego, dart... eee... Pani Kapitan... 🙂

mattik
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Kapita.. Kapita... cpt. :-). Star Treka w Polsce, szybkiego powrotu TSS i dużej ilości romulańskiego piwa 😀 Życzy Kadet M.!

fluor
    Klucznik

Hip hip... hurra 🙂 Wszystkiego najlepszego i dużo radości z życia.

OmegaOne
    Uczestnik

Jak mozna by bylo ominac/przegapic taka szczegolna okazje 😉 dlatego tez zycze naszej Cpt wszystkiego naj.. samych radosnych chwil i spełnienia najskrytszych marzen, zdrowia i wszelkiej pomyslnosci.

Slawek
    Moderator

I ja przyłączam się do życzeń. Zdrówka, szczęścia, pomyślności, cierpliwości, spełnienia marzeń i jeszcze raz pieniędzy! No i wszystkiego trekowego! Sto lat!

Piotr
    Klucznik

...i dużej ilości romulańskiego piwa  😀

Bez obaw, FO juz o to zadbal. 😉

Kronos
    Uczestnik

Wszystkiego co najlepszego dla naszej pani Kapitan 😀 Dddddużo zdrowia 😀 mniej stresów i mnóstwa kasy na koncie życzy D`meg :bukiet:

Coen
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Lir:) Zdrowia, szczęścia, Voyka, Pokoju pełnego wiewiórek i mało kuku w życiu.

życzy Coen

Corvus
    Uczestnik

Mnie też nie może zabraknąć, a więc życzę pani kapitan wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj nja naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj...... lepszego i najdroższego (cokolwiek by to znacztyo 😀 )

Liranna
    Uczestnik

Dziękuję bardzo Wam wszystkim!!!!!!!! Niektóre życzenia są bardzo ciekawe 😈

Gosiek
    Uczestnik

Dzień się jeszcze nie skończył, więc choć późno to i ja się dopiszę. 😉 Wszystkiego najlepszego Cpt. - dużo zdrowia, szczęścia, radości, przyjaciół i kasy (ta zawsze się przyda :mrgreen: ). Oprócz tego dużo treka, powrotu TSS i czego dusza zapragnie. 🙂 Jak mówią Wolkanie: Live long and prosper //_

Liranna
    Uczestnik

Dziękuję, dziękuję, dziekuję, dziekuję, dziekuję ...... itd

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram