Forum Trek.pl Newsy Fantastyka TVN7 pokaże The Big Bang Theory

TVN7 pokaże The Big Bang Theory

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 33 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Krusty
    Uczestnik

("chyba", bo czasy są takie, że nigdy nie wiadomo, czy coś wcześniej nie leciało na jakimś bardziej niszowym kanale typy Comedy Central)  ;>

Ten kanał nie jest niszowy jest bardzo popularny wystarczy zajrzeć na odpowiednią stronę no i w przeciwieństwie do scifi puszcza co jakiś czas coś nowego.

Co do serialu to taki sobie, są lepsze pozycje które nawet lecą u nas np. 30 Rock. 

Barusz
    Uczestnik

Nie wiem czy jest niszowy, ale, że jest bardziej niszowy niż TVN7 nie mam cienia wątpliwości. Sama nazwa przecież wskazuje, że jest bardziej nakierowany na konkretną publiczność itd.

Eviva
    Uczestnik

Może nie mam poczucia humoru, ale ten serial wogóle mnie jakoś nie kręci. Nie widze w nim nic urokliwego - może cos ze mną nie teges.

Match
    Uczestnik

Może przez dubbing, serial sporo traci w tłumaczeniu.

Krusty
    Uczestnik

Może przez dubbing, serial sporo traci w tłumaczeniu.

No nie wiem dla mnie w oryginale też jest słaby.

Barusz
    Uczestnik

Słaby-niesłaby to rzecz ocenna, np. według mnie jest bardzo fajny. Ale to, że jest ważny z punktu widzenia fanów ST, z tym się chyba wszyscy zgodzimy.

Krusty
    Uczestnik

Ale to, że jest ważny z punktu widzenia fanów ST, z tym się chyba wszyscy zgodzimy.

Nie. Prędzej fanów Sprite'a. 😉 Obowiązkowa to może być jedynie w tej kategorii Futurama.

Jamjumetley
    Uczestnik

Słaby-niesłaby to rzecz ocenna, np. według mnie jest bardzo fajny. Ale to, że jest ważny z punktu widzenia fanów ST, z tym się chyba wszyscy zgodzimy.

Hehehe - tylko tyle na razie powiem. Obserwujcie newsy 🙂

Match
    Uczestnik

Którego startuje drugi sezon?Dzień po zakończeniu pierwszego (o ile pamiętam pierwszy ma 17 odcinków)?Nie będzie mnie w okolicach telewizora, a chętnie bym sobie nagrał...

Barusz
    Uczestnik

Jeśli masz na myśli TVN7, to w środę, 23 IX. Będzie nadawany w tym samym paśmie, tj. codziennie o 19.35.

Jamjumetley
    Uczestnik

Serial można już dostać w Polsce na DVD. Najtaniej znalazłem w Empiku. Teoria wielkiego podrywu - sezon 1 - 96,99 zł. Jak zwykle cena za granicą jest dużo bardziej przystępna. Na amazon.co.uk biorą 8.98 Ł. Ponad 2x taniej. Słodko...

Match
    Uczestnik

100 zł za 17 20minutowych odcinków? raaany...

Dzik
    Uczestnik

Ja uwielbiam Big Bang 🙂 Są odcinki gorsze i lepsze, ale na niektórych płakałem ze śmiechu.

Jamjumetley
    Uczestnik

A ja nie widziałem chyba żadnego odcinka w całości. Jak już będę miał sesję za sobą (bez względu na rezultat :P), to będę się musiał wziąć 😉

Barusz
    Uczestnik

A dziś chłopaki grali w trójwymiarowe szachy ;D

Ale przetłumaczenie visiting professor jako "odwiedzanie profesora"... ;/

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 33 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram