Forum Trek.pl Newsy Star Trek Trzeci trailer nowego filmu Star Trek!

Trzeci trailer nowego filmu Star Trek!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 39 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Elim Garak
    Uczestnik

Mnie się też trailer podoba i to nawet BARDZO BARDZO 😀 Co do muzyki to rzeczywiście bardzo fajny kawałek chociaż przez taki jeden krótki moment przypominała mi muzykę z Batmana nowego ale to tylko przez sekundę... Też już odliczam dni do premiery!

startrek1966
    Uczestnik

Trailer świetny, mam nadzieje, ze film również taki bedzie. ( Bardzo fajna muzyka jest)

Cross
    Klucznik

Pożyjemy, zobaczymy. Widziałem już zamiatające trailery, a filmy okazywały się marne... Oby nie tym razem.

Piotr
    Klucznik

Wrażenie to spotęgowała do bólu konwencjonalna, tandetna wręcz, muzyka.

Jeżeli Ty tak mowisz, to bedzie fajny OST. ;>

Krusty
    Uczestnik

Piotr a kto słucha Céline Dion. ;)... Choć mi się muzyczka z trailera podoba.

Lo'Rel
    Uczestnik

Mnie muzyka z trailera też się spodobała. Że kolejny raz chór który dodaje epickości, że w paru momentach nie pasuje do tego co widzimy... ale motyw ciekawy.Ale czego się jeszcze obawiam. Przy okazji czytania wypowiedzi Takeia o nowym Treku, pomyślałem sobie, że wątek Kirk - Spock tak zdominuje film, że reszta załogi, szczególnie Sulu i Uhura, zostanie jedynie ozdobnikiem filmu. Może to wrażenie po zerowych kreacjach Maywethera i Sato w Enterprise... Liczę na to, że Abrams znalazł złoty środek na pokazanie wszystkich po równo, choć zdrowy rozsądek podpowiada, że nie każdemu z załogi dostanie się równo.

Tom
    Uczestnik

[Jeżeli Ty tak mowisz, to bedzie fajny OST. ;>

No nic nie poradzę, że jak już jest mowa o występie chóru to niech to będzie coś takiego:

http://www.youtube.com/watch?v=lGvktbiNCqI&fmt=18 (od 5. minuty)

http://www.youtube.com/watch?v=VSdNtmLeLT0&fmt=18 (w sumie całość)

http://www.youtube.com/watch?v=3zegtH-acXE&fmt18 (od połowy)

a nie jakaś lipa jak w trailerze. Chór jest diabelnie potężnym aparatem wykonawczym, redukowanie go do tego, co słychać w zwiastunie to jakaś zbrodnia i to powinno być karalne. Kompozytorzy zgarniają grubą kasę za muzykę do filmów, a produkują straszny shit.

no ale nic to, mogę sobie tak bajdurzyć bo to nie karalne 😉 a zasada ignoramus et ignorabimus działa dalej. 😉

fluor
    Klucznik

Tom, a co sądzisz o czymś takim? Tak z ciekawości pytam.

Krusty
    Uczestnik

Fluor ty niebieski prowokatorze. 😉 Ale ciekway jestem opini też o tym i tym a także tym.

Match
    Uczestnik

No nic nie poradzę, że jak już jest mowa o występie chóru to niech to będzie coś takiego:

Aż chciałoby się rzec "O Boże, to Wagner!"

Mam do niego takie samo uprzedzenie jak Ty do Mozarta 😉

Eviva
    Uczestnik

Nie bardzo rozumiem uprzedzenia w stosunku do muzyki poważnej. Sama jej prawie nie słucham, ale szanuję ją i jej twórców - to baza, z której wyrosło prawie wszystko, co mamy muzycznego. Uprzedzenia względem niej są, wybaczcie, ale nielogiczne.

Match
    Uczestnik

Nie jestem uprzedzony do muzyki klasycznej, tylko konkretnie do Wagnera - to wielka różnica 😉

Eviva
    Uczestnik

Nie jestem uprzedzony do muzyki klasycznej, tylko konkretnie do Wagnera - to wielka różnica 😉

Ale czemu akurat do biedaka Wagnera? Trochę przyciężka muzyka, ale nie zauważyłam by wywoływała alergię. Choć, z drugiej strony, jeśli to kwestia gustu, to o tym się nie dyskutuje.

Lo'Rel
    Uczestnik

Temat szalenie interesujący, ale moi mili, chyba w innym dziale 😉

Eviva
    Uczestnik

Taki króciutki OT.Juz się wraca do głównego tematu. Otóż trzeci trailer wydał mi się bardzo interesujący w sensie - film będzie dobrą zabawą, choć raczej wyjdę z kina pełna żalu za starą gwardią.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 39 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram