Forum Fantastyka Star Trek Trekowe pieknosci

Trekowe pieknosci

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 183 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Ja nie mogę sami miłośnicy silikonu tutaj piszą mi się podoba Jadzia Dax plamki wymiatają.

I. Thorne
    Uczestnik

A wy wciąz tylko te same typy: B'ellana, Dax, T'Pol...Radzę poszuakć tych, które wystepowały tylko w pojedynczych epizodach. Tak często są ukryte prawdziwe perełki jak na przykład Salia.

J.L.Picard
    Uczestnik

No jak tak bardzo chcecie to jeszcze Deanna Troi we wczesnym TNG ale i tak "Topola" jest najlepsza.

Eric Keitel
    Uczestnik

Z tych nie pierwszoplanowych to całkiem ładna była T'Pau z czwartego sezonu Enterprise...

Pitmistrz
    Uczestnik

Z nie pierwszo planowych to podobała mi się jedna pani oficer z DS9 4x12 paradise lost.

Slovaak
    Uczestnik

Z tych nie pierwszoplanowych to całkiem ładna była T'Pau z czwartego sezonu Enterprise...

O tak, jest sliczna. Ciekawe czy to ta sama T'Pau która przywróciła Spockowi jego Katre w ST:III?

Barusz
    Uczestnik

To była inna kapłanka - T'Lar. T'Pau pojawiła się jeszcze wcześniej w odcinku TOS: "Amok Time" i miała udzielić Spockowi ślubu. McCoy skomentował wtedy, że nigdy się nie domyślał, że jego pierwszy oficer pochodzi z tak wpływowej rodziny. Po wszystkim zaś właśnie T'Pau interweniowała, by władze Federacji nie postawiły Kirka przed sądem za porwanie własnego statku.

Cammeron Archer
    Uczestnik

Ezri i Jadzia Dax, Hoshi Sato, a z postaci drugoplanowych Tal Ceres z VOY...

Dawid Siuta
    Uczestnik

Podobne typy jak mój przedmówca! W kolejności od miejsca 1: chorąży Hoshi Sato (Ent), komandor porucznik T'Pol, (też Ent), komandor porucznik Jadzia Dax (DS9) i doradca Troi-Riker (NEM)

Pitmistrz
    Uczestnik

A mi się spodobała chorąży Jetal z voy 5x11 jakoś tak trafiłem na ten odcinek i obejrzałem.

zdarom
    Uczestnik

wszystko pięknie tylko czemu prawie nikt nie zauważa drugoplanowych ról(kobiet), np: Grilka(Quark, zabił jej męża), Zial (pół kardasjanka - pół bajoranka, curka Gul Dukata)to z DS9

Piotr
    Klucznik

Sluszna uwaga. ;> Ja na przyklad zaluje, ze pilot Voyagera nie przezyla w pierwszym odcinku, robila bardzo pozytywne wrazenie. 😉

fluor
    Klucznik

Córka Dukata była całkiem sympatyczna, a Kira powinna być Kardasjanką - w odcinku, w którym ją "przywrócono" prezentowała się świetnie.

Barusz
    Uczestnik

Sluszna uwaga. ;> Ja na przyklad zaluje, ze pilot Voyagera nie przezyla w pierwszym odcinku, robila bardzo pozytywne wrazenie. 😉

Aktorkę tę mogłeś niedawno podziwiać w Jericho 😉

I. Thorne
    Uczestnik

Nigdy bym nie powiedział, że to ona. Ale niespodzianka.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 183 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram