Forum Fantastyka Star Trek Trekowe pieknosci

Trekowe pieknosci

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 183 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • mattik
    Uczestnik

Jadzia Dax i ew. Belana Torres. Siedem z Dziewięciu jest po prostu brzydka :-P.

BST
    Uczestnik

Brzydka.... 👿 👿 Boże widzisz a nie grzmisz....Nad gustami sie nie dyskutuje, ale w rankingach zagranicznych, na oficjalnych stronach Trekowych za najbardziej seksowną uznano Jeri Ryan a po Niej była duża przepaść... do następnej aktorki po niej na tej liście...Także "brzydka" to słowo nie jest na miejscu, delikatnie mówiąc. Mogłeś napisac po prostu, że nie jest w Twoim typie 🙂

Slawek
    Moderator

Tragiczna to ona nie jest - ale z twarzy ustępuje wielu innym IMO. Ale ciałko całkiem całkiem ;>EDIT:Tak teraz mi się przypomniało - do swojej wcześniej wymienionej listy dodaje Hoshi z Entka - o wiele ładniejsza od Topoli wg. mnie. Ale wszyscy się podniecają tą z większym biustem ;>

drupi
    Uczestnik

Torresowa numer jedenEzri numer dwa (eh ta dziewczeca uroda)

Dalek
    Uczestnik

1. Jadzia2. Ezri3. Topolka

VolKhen
    Uczestnik

1. Topolka2. Seven3. Jadzia, Jennifer Sisko

Krusty
    Uczestnik

Ezri i to tyle.

r_ADM
    Uczestnik

you mean Nicolas 'DeBoy' DeBoer ?? ;P

Gosiek
    Uczestnik

A może jednak Nicole? Chyba, że ta zmiana płci w imieniu była celowa. :clever:

Krusty
    Uczestnik

Nie, nie on tak celowo pewnie jest członkiem kościoła jedynej słusznej Dax ;).

r_ADM
    Uczestnik

e tam zaraz kosciola ;P dziwie sie po prostu uwielbieniu 😉 dla aktorki o tak chlopiecej urodzie ;>jedyny odcinek, w ktorym ona wyglada dobrze to 'emperors new cloak'. imho ofcoz 🙂

Q
    Uczestnik

Co wy tak ToPolke dyskryminujecie? Wstydu nie macie, czyco???

I tak jest naj 😛

7 of 9 tez calkiem calkiem, daje ja na drugie miejsce.

Jadzia ok, gdyby nie ta paskudna fryzura, w ktoryms odcinku miala fajna ale chyba tylko w jednym. A tak Plamki ja tylko ratuja 😀

I. Thorne
    Uczestnik

E tam. Najładniejsza to jest bajorańska dziewczyna ( później chyba żona) Roma. Niestety zapomniałem jej imienia. Fajna też jest Alyssa Ogawa.

Domko
    Uczestnik

Deanna Troi (Marina Sirtis) - przynajmniej w serialu TNG 🙂 , i B'Elanna Torres (Roxann Dawson).

Q
    Uczestnik

E tam. Najładniejsza to jest bajorańska dziewczyna ( później chyba żona) Roma. Niestety zapomniałem jej imienia.

Nooo.... Masz racje jest calkiem calkiem.-scisla czolowka.

Ma ktos link z jej zdjeciami?

Jak ona sie nazywa?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 183 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram