Forum Fantastyka Star Trek Trekowe pieknosci

Trekowe pieknosci

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 183 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Lo'Rel
    Uczestnik

No wiesz, gusta bywają różne, a o tych ponoć się nie dyskutuje.

Eviva
    Uczestnik

Ja lubiłam Pulasky, i to znacznie bardziej niż Dr Crusher. Ale bądźmy szczerzy, urodą to nie grzeszy ani jedna, ani druga.

Lo'Rel
    Uczestnik

O nie, Crusher jednak jest całkiem seksowna, ale mam słabość do rudowłosych.

Eviva
    Uczestnik

O nie, Crusher jednak jest całkiem seksowna, ale mam słabość do rudowłosych.

Co do seksu to się nei wypowiem, bo nie jestem facetem, ale nie podobają mi się te jej zaciśnięte usta. Robią na mnie wrażenie jakieś takie... sama nie wiem. W każdym razie nigdy jej nie lubiłam, równiez nie podobało mi się jej podejście w kilku kwestiach.

Cross
    Klucznik

bo nie jestem facetem, ale nie podobają mi się te jej zaciśnięte usta

To oczywiste, że nie jesteś bo faceci wolą usta raczej rozchylone 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

bo faceci wolą usta raczej rozchylone

Nie tylko usta 😉

The D
    Uczestnik

Diana Muldaur nie jest brzydką kobietą (klik, klik), po prostu gdy kręcono drugi sezon TNG miała już 60 na karku.

Manul
    Uczestnik

Oczywiście, że nie była brzydką kobietą. Ale głosować na Pulaski to głosować już na tę właśnie sześćdziesiątkę.

The D
    Uczestnik

Oczywiście, że nie była brzydką kobietą. Ale głosować na Pulaski to głosować już na tę właśnie sześćdziesiątkę.

A czy w sąsiedniej ankiecie (gdy już powstanie) głosując na Kirka będziemy głosować na TOS-owego mistera gołej klaty, czy podstarzałego tatuśka z brzuszkiem z Generations?

Eviva
    Uczestnik

A czy w sąsiedniej ankiecie (gdy już powstanie) głosując na Kirka będziemy głosować na TOS-owego mistera gołej klaty, czy podstarzałego tatuśka z brzuszkiem z Generations?

Zabrzmi to osobliwie, ale ja go kocham we wszystkich jego wcieleniach, nawet cokolwiek zanadto dowartościowanego cholesterolowo.

Manul
    Uczestnik

Tylko, że w TOSie nie było Pulaski, więc nie rzutuje, bo znamy ją tylko jako kobietę w średnim w wieku w nietwarzowej fryzurze. Ale skoro się komuś podoba, to okej.

A Kirka się nie czepiaj ;> , bo ku prawdzie wolę go w starszym wydaniu niż w tym młodym. Jakiś taki bardziej sympatyczny się wydaje.

qjaw
    Uczestnik

Wahałem się miedzy 7 z 9 a D. Troi. Jednak postawiłem na symbol kobiecości Treka czyli na Troi. Zwłaszcza w 1. serii robiła na mnie ogromne wrażenie 🙂

I. Thorne
    Uczestnik

Ai się podobało jak ją wciąz gwałcili. Mentanie oczywiście 😀

Eviva
    Uczestnik

Ai się podobało jak ją wciąz gwałcili. Mentanie oczywiście 😀

Oj, a cóż to za perwersjusz z Ciebie wylazł?

I. Thorne
    Uczestnik

Cóż, powiem prawdę. Nigdy ozdobniki trekowe mi się nie podobały. Od siostry Chapel do T'Pol.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 183 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram