Forum Fantastyka Star Trek Trekowe pieknosci

Trekowe pieknosci

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 183 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Manul
    Uczestnik

A ja się pytam, o którą Uhurę chodzi? O młodą z alternatywnej linii czasowej, czy klasyczną? To było pytanie numer jeden.Pytanie numer dwa: Kto wnioskował za umieszczeniem Pulaski w ankiecie?

fluor
    Klucznik

Ja lobbuje za Ezri, chociaż nie było jej aż tak wiele...

Manul
    Uczestnik

A w ogóle to wnioskuję za utworzeniem tematu o mężczyznach ST, bo takowego nie znalazłam. Dziękuję za uwagę. Wracając do tematu - oddałam głos na Tashę. Jest ładna, zgrabna i wojownicza. Takie kobiety lubię, zwłaszcza gdy lubią je też androidy 😀

Elvenking
    Uczestnik

Pytanie numer dwa: Kto wnioskował za umieszczeniem Pulaski w ankiecie?

Jest kobietą, jest w głównej obsadzie TNG... 😉 Przecież są różne zboczenia, każdy powinien mieć możliwość głosu 😀

Ja wiadomo na kogo zagłosowałem 🙂

Swoją drogą śliczny głos ma.

:wub:

Piotr
    Klucznik

A w ogóle to wnioskuję za utworzeniem tematu o mężczyznach ST, bo takowego nie znalazłam. Dziękuję za uwagę.

A słyszałaś, że na forach użytkownicy mogą zakładać tematy? 😉 śmiało, to bardzo dobry pomysł.

Co do głosowania, hm... Dax, Dax, Kira czy Torres... Jednak Kira - ach ten charakterek. ;>

The D
    Uczestnik

A ja się pytam, o którą Uhurę chodzi? O młodą z alternatywnej linii czasowej, czy klasyczną?

To było pytanie numer jeden.

Pisząc listę myślałem o Uhurze Nicols. Jednak po zastanowieniu myslę, że lepiej będzie jeśli uznasz, że chodzi o tą na którą chętniej byś zagłosowała.

Pytanie numer dwa: Kto wnioskował za umieszczeniem Pulaski w ankiecie?

Ja przygotowałem listę. Agkumenty za zamieszczeniem wszystkich podał już Elvenking.

Eviva
    Uczestnik

Ja głosowałam na Uhurę, ale zaznaczam, że zdecydowanie na Nichelle Nichols. Ta kobieta jest dla mnie kwintesencją kobiecego piękna.

Romek 63
    Uczestnik

Ja głosowałam na Hoshi Sato ale wybór jest tu trudny, bo konkurencja bardzo wyrównana 😀

Lo'Rel
    Uczestnik

Ja tam ostatecznie głosowałem na T'Pol, z tym, że kierowałem się przede wszystkim fizycznością kandydatek. Ech, te uszy 🙂

Bartas
    Uczestnik

Wahałem się pomiędzy Uhurą a 7, w tle jeszcze czaiła się Tasha ale koniec końców podobnie jak Elvenking wymiękłem przy 7. Mam słabość do blondynek 😉

Barusz
    Uczestnik

No i dr Pulascy dostała swój głos, ciekawe od kogo ;>A Seven śpiewała jeszcze co najmniej raz, mi się nie podoba, ale co ja tam o tym wiem:Już Janeway jako Rene z Allo, allo wypada lepiej ;)A tak w ogóle, to mamy tu też jedną z niewielu w dziejach ST wzmianek o naszym kraju 🙂

Manul
    Uczestnik

No żeby na Beverly nikt nie zagłosował, a na Pulaski owszem. Kryteria tej oceny są dla mnie niezrozumiałe. :>

Elvenking
    Uczestnik

Bez jaj, kto zagłosował na Pulaski? 😆

Lo'Rel
    Uczestnik

Ej, co chcecie od Pulaski, ja tam ją lubiłem oglądać, co prawda lepiej zrobił serialowi powrót Beverly. Ale tamta była całkiem znośna. Ale żeby nie było, to nie mój głos padł na nią. Niech się przyzna odważny, ode mnie dostanie gratulacje za 🙂

Elvenking
    Uczestnik

Owszem jeśli chodzi o postać, charakter to pani doktor była ciekawa, ale chyba nijak się ima tytułu tego wątku

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 183 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram