Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Mesa › Trek.pl wroci?
tym postem koncze temat. skoro ty na uwazasz moje gadanie za bardziej szkodliwe od wlasnego (nie)dzialania to nie mamy sensy dyskutowac dalej.
A jak Ty oceniasz swoje wlasne gadanie, i tu, i na LG? Czym ono wedlug Ciebie jest? Zaznaczam, ze ja nie twierdze, ze Twoje gadanie jest szkodliwe tylko przyznaje sie, ze nie rozumiem o czym mowisz. Tak i tu jak i tam 🙂
czytam sobie ten topic i czytam i coraz mniej mi sie on podoba. wydaje mi sie ze ta dyskusja coraz bardziej zniecheca innych uzytkownikow forum do pojawiania sie na nim. przypatrzcie sie co dzieje sie w innych czesciach TSS. glucha cisza! moze glowni adwersarze spotkaliby sie na "ubitej ziemi" sztachety w dlon i niech sie tluka 😀 ktos pusci pierwsza krew wygrywa skoro argumenty jedenej i drugiej strony nie trafiaja do glow. i zgadzam sie w pelni z glosem kronosa ze serwis bedzie jedynie dodatkiem do forum. ja osobiscie od dawna nie zagladam na serwisy trekowe z prostego powodu - tu znajde wiecej informacji niz tam. dajcie sobie juz spokoj z roztrzasaniem kto jest czemu winien. to naprawde psuje klimat!
czytam sobie ten topic i czytam i coraz mniej mi sie on podoba. wydaje mi sie ze ta dyskusja coraz bardziej zniecheca innych uzytkownikow forum do pojawiania sie na nim.
Jak w sasiednim watku napisala Szefowa:
Właśnie po to jest forum, aby na nim dyskutować - to właśnie jego istota.
Trzasnijmy wiec obcasami i dyskutujmy, skoro takie sa rozkazy z gory 😉
tak tak trzasnijmy i dyskutujmy. tylko ze tutaj juz prawie nie ma dyskusji izbkp tylko rzucanie w siebie kamieniami. no i popatrz ile postow przybylo w innych czesciach forum. dwa najaktywniejsze tematy ostatnio to ten i o wyborach POGF. rozumiem ze takie watki budza najwiecej emocji ale jak juz wyzej powiedzialem moga doprowadzic (szczegolnie ten) do odplywu ludzi z forum. o czy pomysli nowy uzytkownik lub ktos kogo tu dlugi czas nie bylo i wrocil? a o tym ze tu glownie ludzie sie kloca po przeczytaniu tego topicu. dlatego stonujmy troszke emocje...
Gwynbleidd, przeciez nikt juz sie tu nie kloci, emocje opadly, wiec jest spokoj. To co mialo byc powiedziane, powiedziane zostalo. Jak ktos chce dyskutowac dalej, prosze bardzo. Tylko nie na takiej zasadzie, jaka zaprezentowali nasi flejmowcy. ;P
no i bardzo dobrze ze juz jest spokoj 😀 takie sprawy nalezy omawiac na chlodno a nie wydzierac sie na caly glos. mam nadzieje ze to juz koniec halasow. bo tak po prawdzie to jestem zdania ze komu najbardziej zalezy na powrocie serwisu ten bedzie spokojnie na to patrzyl a nie jak napisalem wczesniej szukal zwady dla zwady. cierpliwosc jest wielka cnota ludziska ...
to jestem zdania ze komu najbardziej zalezy na powrocie serwisu ten bedzie spokojnie na to patrzyl a nie jak napisalem wczesniej szukal zwady dla zwady. cierpliwosc jest wielka cnota ludziska...
A ja uwazam, ze lekka presja ze strony uzytkownikow moze przyspieszyc powstanie serwisu 😉
Lekki stres może mieć działanie mobilizjące i motywujące, ale uwagi wymienione przez niektórych przedmówców ciężko zakwalifikować do kategorii 'lekkich' 😉 Osobiście uważam Forum za kwintesencję TSSu, więc przedłużający się termin oddania strony głównej jakoś niespecjalnie mi ciąży. Zarówno newsy, opowiadania jak i ankiety można robić tutaj.
A ja uwazam, ze lekka presja ze strony uzytkownikow moze przyspieszyc powstanie serwisu 😉
[post="18658"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
No nie. Tak stary jak ja a jeszcze bardziej naiwny.
Przez tyle czasu presja dowództwa nie doprowadziła do reaktywacji serwisu, więc chyba nie tędy droga. Do naszego kochanego Fixera taka argumentacja niestety nie dociera. Pozostaje nam cierpliwie czekać aż "dawno skończony serwis" będzie przez Fixera uznany za dostatecznie skończony, aby go upublicznić.
;D A jak ktoś chce to niech wystosuje petycję z podpisami ;D
No nie. Tak stary jak ja a jeszcze bardziej naiwny.
Przez tyle czasu presja dowództwa nie doprowadziła do reaktywacji serwisu,
Jak bys byl starszy to bys zrozumial, ze mialem na mysli nie presje Dowodztwa a presje na Dowodztwo 😉
Izbkp, mam Cię za inteligentnego gościa, ale czasami mnie osłabiasz.Łopatologicznie:Dowództwo od bardzo dawna wywiera presję na Fixera. Fixer podaje kolejne daty ukończenia serwisu. Dowództwo podaje je do wiadomości zainteresowanych. Termin niedotrzymany. Forumowicze mają pretensje do Dowództwa o niedotrzymanie terminu. Dowództwo wywiera presję na Fixera. Fixer podaje kolejne daty ukończenia serwisu. Dowództwo nie podaje już planowanych dat uruchomienia serwisu jednocześnie wywierając presję na Fixera.Z tego jasno wynika, że wywieranie presji na Dowództwo nic nie da. Resztę Piotr bardzo dokładnie wyjaśnił. Więc wyjaśnij mi czego ja nie rozumiem.Porównanie mojego i Twojego wieku było żartobliwe. Natomiast Twoja odpowiedź była nieprzyjemna. Zarozumialstwo to nie jest dobra rzecz.I oczywiście wiem, że gdybyś chciał mnie obrazić to zrobiłbyś to.
Izbkp, mam Cię za inteligentnego gościa, ale czasami mnie osłabiasz.
Ja nie pozwolilbym sobie na ocenianie inteligencji na podstawie forum.
Dowództwo od bardzo dawna wywiera presję na Fixera. Fixer podaje kolejne daty ukończenia serwisu. Dowództwo podaje je do wiadomości zainteresowanych. Termin niedotrzymany. Forumowicze mają pretensje do Dowództwa o niedotrzymanie terminu. Dowództwo wywiera presję na Fixera. Fixer podaje kolejne daty ukończenia serwisu. Dowództwo nie podaje już planowanych dat uruchomienia serwisu jednocześnie wywierając presję na Fixera. Z tego jasno wynika, że wywieranie presji na Dowództwo nic nie da.
Dla mnie nie jest to az tak jasne.
Porównanie mojego i Twojego wieku było żartobliwe.
A te ktorego ja uzylem nie bylo? IMHO jak najbardziej.
Natomiast Twoja odpowiedź była nieprzyjemna. Zarozumialstwo to nie jest dobra rzecz.I oczywiście wiem, że gdybyś chciał mnie obrazić to zrobiłbyś to.
Nieprzyjemna? Zarozumiala? Hmm... Rozumiem, ze nie powiesz czemu - sam sie mam domyslec? ;P
MOD:
Panowie - cieszę się, że tak Wam się miło gawędzi, ale dalszą część rozmowy proponuję przenieść na priv - przynajmniej te fragmnety dotyczące Waszej oceny współrozmówcy.
A co do serwisu - jest tak, jak to już wcześniej objaśnił Piotr, a teraz Arecki. Wywieranie presji na dowództwo wiele tu nie zmieni - dowództwo robi co może, żeby przywrócić serwis do życia. Jeżeli ktoś nie jest o tym do końca przekonany, to moim zdaniem niestety nic więcej już nie można powiedzieć aby go przekonać. To co na temat serwisu wiadomo zostało już powiedziane i nie widzę większego sensu w powtarzaniu tego po raz kolejny.
Na poczatek podaje link do materialow pomocniczych, tak aby kazdy mogl wyrobic sobie wlasne zdanie: TSS-DEBATA ❗
Czekam na komentarze ❓ 😎
REKLAMA: Azylu na swobodna debate udzielil USS Browarek 😛