Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Trek.pl wroci?

Trek.pl wroci?

Wyświetlanie 14 wpisów - od 226 do 239 (z 239 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Unimatrix
    Uczestnik

podejrzewam, że nikt już nie czeka, aż trek.pl wróci... teraz jak już trek zdechł w TV, bo nikt nie chce oglądać wyidealizowanego świata scifi, gdzie nikomu się nie przeklnie a wszelkie problemy rozwiązuje się poprzez modyfikację deflektora (żeby wiązką tachionowo-hiperponadprzestrzenną-dupereletrelemorele rozwiązać najgorszy nawet problem, bądź zniszczyć niepokonany dotychczas okręt wroga). W takiej sytuacji tworzenie kolejnej miliontrzystatysięcznej stronki opisującej epizody, statki, sprzęt itp jest absolutnie niepotrzebne... Wypadałoby tylko zdjać ten ironiczny (jak się okazało) napis z głównej... 😉

Liranna
    Uczestnik

Co do jednego sie mogę zgodzić. Mnożenie stron opisującej samego treka, jego epizody itp. faktycznie nie miałoby sensu, zwłaszcza w świecie treka za wiele sie nie dzieje. Jednak wystarczy spojrzeć uważniej na to forum, a zobaczysz, że nie tylko samym trekiem żyje człowiek. Mogę powiedzieć jedynie tyle - nowy trek.pl, podobnie jak to forum, przestanie się ograniczać jedynie do wyidealizowanego świata ST.

r_ADM
    Uczestnik

do wyidealizowanego świata ST

do jakiego swiata ?? 😛

The D
    Uczestnik

Biorąc pod uwagę, że Kai jest pochłonięty praca, rodziną, innymi rzeczami (niepotrzebne skreślić) przez co procedura wrzucenia czegoś na Phoeniksa, chocby to była poprawka literówki, trwa tygodniami, a pod wzgledem szybkości publikacji newsów niedługo dogoni ś.p. USS Wolszczan, pomysł na stworzenie nowego portalu nie jest taki głupi. Aktywnego fandomu jeszcze trochę zostało, są też obszary zupełnie niepokryte tematycznie przez startrek.pl, jak chociazby opowiadania. Poza tym gdzies czytałem, że sporo materiałów dla Trek.pl jest juz gotowych a strona sama w sobie juz kilka razy była niemal gotowa.

Zarathos
    Uczestnik

Kilka razy była niemal gotowa? Fajne stwierdzenie. Niemniej jednak uwierzę, jak zobaczę. A że nie zanosi się na zobaczenie choćby screena (nie powiem już o testowej wersji stronki gdzieś w necie - np. na darmowym serwerze), to pewnie zostanę niedowiarkiem.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Oj trekkerzy malej wiary ;P A zreszta co ja bede sie produkowal - uwazajcie na niespodzianki 😉

Zarathos
    Uczestnik

Jesteśmy niewierne Tomasze. Nie uwierzymy, jak nie włożymy kursora w linka wiodącego do stronki 😛

Liranna
    Uczestnik

Zarathos: No cóż... Ja zawsze uważałam że niemal jest pojęciem względnym. Muszę tu w tym miejscu przypomnieć, że zmieniali się - niestety - autorzy strony. Za każdym razem miałam możliwość zobaczenia wersji beta, ale wersja beta to nie wszystko. Może wszystko ładnie wyglądać, ale nie będzie spełniało swoich zadań. Może niektóry moje słowa się nie spodobają, ale tym razem wierzę, że trek.pl naprawdę wróci. Trzeba tylko spokojnie poczekać na wtorek ...... 😉 (bez podtekstów)

drupi
    Uczestnik

I tak od końca poprzedniej wymiany zdań minął miesiąc i nic się nie zmieniło, no może poza tym, że ja sobie powróciłem na forum i jakoś mi się steskniło za tymże 🙂

Q
    Uczestnik

He he he Ten Voyager pasuje niepokojaco do tego intro. Wracaja juz 5 lat 😉

I. Thorne
    Uczestnik

He he he Ten Voyager pasuje niepokojaco do tego intro. Wracaja juz 5 lat

To jeszcze mają 2 lata na dolot, więc nie muszą się śpieszyć :>

J.L.Picard
    Uczestnik

Wybaczcie mi moją niewiedze ale... Nie rozumiem. Forum istnieje i ma się całkiem dobrze. Co wobec tego ma wracać?

fluor
    Klucznik

Chodziło o powrót do serwisu i strony zintegrowanej z forum... coś czego początki możemy dziś obserwować 🙂

Piotr
    Klucznik

Jako ze dyskusja o nowym Trek.pl nam sie podwoila, zamykamy temat, a ostatnie posty wedruja tutaj.

Wyświetlanie 14 wpisów - od 226 do 239 (z 239 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram